Universul „Bridgerton“ se extinde: Povestea reginei Charlotte, intr-un spinoff comandat de Netflix

1
De Maria Constantin
19 mai 2021

Netflix a comandat un spinoff al popularului serial „Bridgerton“, despre o tanara regina Charlotte.

„Bridgerton” va avea, din nou, un rol important pe platforma Netflix. Un spinoff al celebrului serial, despre tanara regina Charlotte, a fost deja comandat, desi productia pentru al doilea sezon nu s-a incheiat inca, anunta Harper’s Bazaar.

Potrivit Deadline, povestea serialului le va include si pe tanara Violet Bridgerton si Lady Danbury. Shonda Rhimes va scrie scenariul si va fi si producator executiv, alaturi de Betsy Beers si Tom Verica.

Seria „Bridgerton” te face sa-ti placa istoria

Regina interpretata de Golda Rosheuvel in „Bridgerton” se numara printre figurile istorice care vor fi incluse in serial, alaturi de Regele George al III-lea si Printul Frederick al Prusiei. „Multi nu cunoasteau povestea Reginei Charlotte inainte ca ‘Bridgerton’ sa intre in lumea lor si sunt incantata ca acest nou serial va dezvolta povestea ei si universul Bridgerton”, a transmis Bela Bajaria, director al Netflix, intr-un comunicat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shondaland tv (@shondaland)

Pe langa sezonul doi, aflat in productie, Netflix a comandat si sezoanele 3 si 4 ale serialui „Bridgerton”, al caror showrunner va fi Jess Brownell, o veterana a companiei de productie de televiziune Shondaland. Ea va prelua acest rol de la creatorul si producatorul executiv al primelor doua sezoane, Chris Van Dusen.

Potrivit Netflix, primul sezon „Bridgerton” a fost vizionat de pe mai mult de 82 de milioane de conturi.

Lumea „Bridgerton” nu sta pe loc

Shonda Rhimes promite ca universul prezentat in „Bridgerton” se va extinde rapid: „Pe masura ce continuam sa largim lumea din Bridgerton, avem acum sansa de a dedica si mai mult din experienta Shondaland universului Bridgerton”, a spus ea.

Regé-Jean Page isi ia adio de la „Bridgerton“: Actorul explica de ce nu va aparea in sezonul 2

„Am lucrat cu Jess Brownell timp de mai bine de un deceniu si am asteptat mult ca sa gasim proiectul potrivit pe care sa-l lasam pe mainile ei. Cand a venit timpul sa-i predam stafeta, am stiut ca aceasta voce unica a fost vitala pentru viitorul serialului”, a adaugat Rhimes.

„Shonda si echipa ei au construit cu grija universul Bridgerton, astfel incat sa continue sa le ofere fanilor aceeasi calitate si acelasi stil pe care acestia il adora. Si planificand si pregatind acum urmatoarele sezoane, speram, de asemenea, sa pastram un ritm care sa-i satisfaca chiar si pe cei mai exigenti fani”, a transmis, la randul ei, Bela Bajaria.

Foto: PR.