Regé-Jean Page isi ia adio de la „Bridgerton“: Actorul explica de ce nu va aparea in sezonul 2

1
De Maria Constantin
6 apr. 2021

Dupa vestea buna a continuarii serialului realizat de Netflix, fanii au fost surprinsi de anuntul despartirii de starul lor.

Regé-Jean Page nu va juca in al doilea sezon al serialului „Bridgerton”. Informatia a fost publicata la sfarsitul saptamanii trecute pe conturile de Instagram si Twitter ale platformei de streaming online sub forma unei scrisori semnate de Lady Whistledown.

„Scrisoarea” dezvaluie ca personajul interpretat de Page, Simon Basset, Ducele de Hastings, nu mai apare in urmatorul sezon. In schimb, iubita lui Simon, Daphne Bridgerton, interpretata de Phoebe Dynevor, va putea fi revazuta in continuare.

Ramanem fara Simon, continuam cu Daphne

„In timp ce toti ochii vor fi atintiti pe incercarea Lordului Anthony Bridgerton de a-si gasi o vicontesa, ne luam adio de la Regé-Jean Page, care l-a interpretat triumfal pe Ducele de Hastings. Ne va lipsi Simon de pe ecrane, dar el va face mereu parte din familia Bridgerton”, se arata in mesajul mentionat.

„Daphne va ramane o sotie si sora devotata, ajutandu-si fratele sa se descurce prin noua lume si prin ceea ce va avea de oferit sezonul acesta – mai multa intriga si iubire decat pot cititorii mei sa indure”, continua scrisoarea.

Calatoria vietii

Page, care a fost distins saptamana trecuta cu premiul NAACP Image Award pentru cel mai bun actor intr-un serial pentru rolul sau din „Bridgerton”, a confirmat informatia pe pagina lui de Instagram. El a postat o fotografie in care apare calare, intr-o tinuta de epoca, evocandu-l pe eroul sau, Simon, si a scris alaturi: „Calatoria vietii. A fost o placere absoluta si un privilegiu sa fiu Ducele vostru. Sa ma alatur acestei familii – nu doar pe ecran, ci si dincolo de acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

„Distributia noastra incredibil de creativa si generoasa, echipa de productie, fanii – toti au fost dincolo de orice mi-as fi putut imagina. Dragostea e reala si va continua sa creasca”, a mai scris actorul.

Page ii linisteste pe fani: va exista Happy-end

Vestea ca starul nu va mai juca in „Bridgerton” i-a socat, insa, pe fani, scrie Harper’s Bazaar. Intr-un interviu publicat vineri de Variety, Page a explicat ca aceasta despartire era in plan.

„Este un arc de un an. Va avea un inceput, o faza de mijloc si un sfarsit – dati-ne un an. Cred ca este interesant pentru ca atunci serialul a fost vazut ca o miniserie. Am intrat, mi-am adus contributia si apoi familia Bridgerton merge mai departe”, a spus actorul.

Regé-Jean Page, starul din „Bridgerton“, nu mai e single – actorul are iubita

Chiar daca „Bridgerton” continua fara el, Page e convins ca publicul va fi linistit stiind ca va avea un final fericit. Actorul spune ca acest lucru l-a ajutat sa se simta bine jucand in primul sezon, dar poate fi si o consolare pentru fanii care nu se pot impaca cu despartirea de el.

„Unul dintre lucrurile care sunt diferite la acest gen de filme romantice este faptul ca publicul stie ca e un arc ce se implineste. Stiu asta, asa ca poti face multe bucle emotionale fiindca el are siguranta ca vom fi impreuna, ne vom casatori si vom avea copilul”, a explicat actorul.

Page le-a promis fanilor ca participarea lui la „Bridgerton” nu s-a incheiat. Desi sezonul 2 se va filma fara el, actorul isi va asuma, la randul sau, statutul de fan al serialului. „Abia astept ca succesul ‘Bridgerton’ sa continue si sa cucereasca globul”, a spus el pentru Variety.

Foto: PR.