Regé-Jean Page, starul din „Bridgerton“, nu mai e single – actorul are iubita

1
De Maria Constantin
25 feb. 2021

Unul dintre cei mai atragatori actori este indragostit: Regé-Jean Page are o relatie cu jucatoarea de fotbal Emily Brown.

Potrivit Entertainment Tonight, protagonistul serialului „Bridgerton” are o relatie cu o jucatoare engleza de fotbal in varsta de 30 de ani, Emily Brown.

Informatia a fost confirmata de publicarea unor fotografii in care Regé-Jean Page (31 de ani) si noua lui iubita se sarutau, in aeroport, la Londra, inainte ca actorul sa plece in Statele Unite, unde urma sa gazduiasca show-ul de televiziune „Saturday Night Live”, scrie Harper’s Bazaar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Regé-Jean Page (@regejean)

Cine este Emily Brown

Daily Mail scrie ca Brown joaca in regim part-time pentru FBB, o organizatie de caritate care foloseste fotbalul pentru a educa si dezvolta vietile tinerilor. Ziarul britanic a publicat imagini cu Emily in care purta o palarie cu insemnele si culorile clubului Dulwich Hamlet Football Club, ceea ce ar putea indica faptul ca ea simpatizeaza cu acest club.

Iubita lui Page a fost studenta la Universitatea din Manchester intre 2009 si 2012, scrie ELLE. JustJared si Daily Mail au relatat ca Brown a lucrat pe pozitia de copywriter pentru companii precum Nike, Converse si Uber. Contul ei de pe LinkedIn nu mai este activ, dar Entertainment Tonight a confirmat ca tanara este copywriter si jucatoare de fotbal. Sursa citata de ET nu a oferit mai multe detalii despre cariera acesteia.

Page nu a confirmat inca oficial relatia cu Brown, dar la inceputul anului a negat speculatiile despre o legatura sentimentala cu colega din „Bridgerton”, Phoebe Dynevor.

Relatia cu Dynevor a fost doar pe ecran

„Cred ca tot ce trebuie sa stiti a fost filmat de camera. De aceea ne-am prezentat atat de frumos pentru voi”, a spus actorul intr-un interviu acordat impreuna cu Dynevor pentru Access. „Toate scanteile au sarit din scenariul minunat care ne-a fost incredintat si cred ca materialul incitant e mai mult decat suficient”, a pus el capat zvonurilor.

Actorii din „Bridgerton” sunt un cuplu in viata reala? Raspunsul lui Regé-Jean Page

Dynevor a vorbit, la randul sau, despre speculatiile privind o posibila relatie cu Regé-Jean Page. Intr-un interviu publicat de Harper’s Bazaar, actrita a dezvaluit ca saptamanile de pregatire a scenelor intime si consolidarea increderii reciproce au contribuit la formarea chimiei dintre ea si Page, atat de puternica, incat a iscat zvonuri despre o legatura intre ei.

„Am exersat si repetat toate scenele intime saptamani la rand, inainte de a incepe sa facem aceste lucruri. Cand a trebuit sa filmam, stiam ce aveam de facut. Ne-am simtit mult mai confortabil. Ne stiam unul pe celalalt, formasem deja acea relatie. Am fost norocosi sa avem tot timpul la dispozitie”, a explicat actrita.

Foto: PR.