Cum a reactionat familia lui Regé-Jean Page la scenele de sex din „Bridgerton“

1
De Maria Constantin
11 feb. 2021

Momentele firbinti din „Bridgerton“ au starnit un interes deosebit. Page si-a avertizat familia ca urmeaza scene pe care trebuie sa le evite, dar nu toate rudele lui au prins ideea.

Primul sezon al popularului serial „Bridgerton” s-a remarcat din toate punctele de vedere, inclusiv prin numeroase scene de sex. Si daca fanii le-au urmarit cu mare interes, familia lui Rege-Jean Page n-a fost la fel de entuziasmata, scrie Harper’s Bazaar.

Page a dezvaluit in emisiunea „The Graham Norton Show” ca si-a anuntat familia printr-un mesaj pe WhatsApp, ca sa stie ce episoade sa evite. „Avem un grup de familie pe WhatsApp, asa ca am pus cateva emoji rosii, care sa le dea de inteles ca in film vor regasi scene de sex”, a explicat el.

Actorul a marturisit ca a uitat, totusi, sa-i avertizeze pe toti membrii familiei sale, astfel ca unii dintre verii lui au fost socati cand Simon Bassett, Ducele de Hastings, a inceput sa se dezbrace.

„Cativa dintre verii mei au ratat avertismentul. Asa sa se uitau la serial si am vazut un comentariu aspru pe contul meu de Instagram care spunea: ‘Ar trebui sa existe un avertisment pentru verisori’.”

Ceaiurile strategice nu functioneaza mereu

Page a mai dezvaluit ca unul dintre verisorii sai are propria metoda de a evita scenele de sex, dar aceasta nu a functionat mereu. „A trebuit sa fac atat de multe cesti strategice de ceai – ies din camera ca sa-mi fac ceasca strategica de ceai si cand ma intorc tu tot sex faceai!”, s-a plans ruda actorului.

Actorii din „Bridgerton” sunt un cuplu in viata reala? Raspunsul lui Regé-Jean Page

La randul ei, colega lui Page, Phoebe Dynevor (25 de ani), a dezvaluit anterior, la „The Drew Barrymore Show”, ca deruleaza pe repede inainte scenele de sex cand urmareste serialul cu bunicii ei, scrie People. „Trebuie sa stau cu telecomanda langa mine la fiecare moment si sa dau pe repede-inainte ca sa nu vada nimic din ce nu vreau sa vada”, a marturisit actrita.

Foto: PR.