Decizia grea pe care Jessica Alba a luat-o pentru fiica ei

1
De Ioana Marosan
10 sept. 2019

Faptul ca esti o persoana celebra si te bucuri de faima si succes, nu te face imuna la provocarile pe care ti le ofera viata. Aceasta regula se aplica si pentru Jessica Alba, care a fost nevoita sa ia o decizie grea pentru fiica ei.

Jessica Alba este celebra in intreaga lume si nu are nevoie de nicio prezentare. Insa acest lucru nu a scutit-o pe vedeta de la Hollywood de confruntarea cu o problema majora. Jessica a trebuit sa-si duca propria fiica la terapie. Ea a explicat fara ocolisuri ca terapia inseamna lucruri diferite pentru fiecare om in parte. Iar pentru ea, terapia a facut minuni, ajutand-o sa depaseasca o perioada foarte grea din viata. 

Jessica Alba dezvaluie antrenamentul care o ajuta sa obtina un abdomen tonifiat acasa

De ce si-a dus fiica la terapie?

Intr-un interviu acordat pentru AOL, Jessica a marturisit ca “este bine sa pot purta o discutie cu fiica mea, chiar daca este in contradictoriu, si am vrut sa gasesc o cale sa ne intelegem mai bine. Vreau sa fiu o mama cat mai buna pentru ea. Mai ales ca in curand va ajunge la varsta adolescentei, iar hormonii se dezvolta foarte repede, la fel ca si organismul si creierul ei. Tot ce imi doresc este sa pot sa ii fiu aproape in cel mai bun mod cu putinta.”

Familia ei este impotriva terapiei

Actrita a explicat ca familia sa si educatia mexicana sunt impotriva terapiei, insa acest lucru nu o opreste sa aiba propria sa viziune si perspectiva asupra acestei probleme.

“Nu am fost crescuta cu ideea de a accepta terapia. Este ciudat pentru populatia latina sa vorbeasca despre propriile ganduri si sa-si faca publice problemele intime. Insa mie nu mi se pare ca este un lucru rau, chiar daca asta inseamna sa fiu in contradictie cu convingerile familiei mele.”

Reteta de smoothie care a ajutat-o pe Jessica Alba sa scape de acnee

“Este un subiect tabu in familia mea si nu se vorbeste liber si deschis despre acest lucru. I-am derutat pe toti cu felul in care am ales sa actionez. Din fericire, nu am nicio problema atunci cand membrii familiei mele isi fac cunoscute opiniile, insa aleg sa-mi urmez propriile convingeri. Oamenilor le este frica de ceea ce nu cunosc si le place sa faca generalizari. Pana nu te confrunti cu un anumit lucru, nu intelegi ce este el de fapt, iar pentru mine terapia e importanta. In felul acesta, rezolvi doua probleme deodata. Inveti sa accepti si sa respecti faptul ca nu toti oamenii sunt la fel.”

Foto: Getty Images.