Gigi Hadid e insarcinata cu primul copil

1
De Teodora Tirca
29 apr. 2020

Stirea nu a fost confirmata de supermodel, insa vestea ca „cel mai frumos copil al momentului” se va naste s-a raspandit rapid.

Asadar, Gigi Hadid si Zayn Malik, doi oameni neobisnuit de frumosi care uneori sunt super indragostiti si alteori se despart pe neasteptate, ar putea deveni parinti in viitorul apropiat. Cei de la TMZ sustin ca Gigi este insarcinata in 20 de saptamani si ca fostul membru al trupei One Direction este tatal.

Publicatia citeaza ca sursa „membri apropiati ai familiei”, insa nu ofera fotografii sau alte declaratii lamuritoare. Oricum, media a preluat deja stirea si toata lumea e curioasa sa afle detalii despre sarcina supermodelului.

Vestea este cu atat mai controversata cu cat perechea formata din Gigi si Zayn a avut parte de un parcurs furtunos.

Ei sunt o pereche din 2015, insa au cateva despartiri la activ – iar una dintre ele chiar l-a determinat pe Zayn sa elimine de pe contul sau de Instagram fotografiile de cuplu cu el si Gigi. Insa e de asteptat: cei doi sunt inca foarte tineri, sunt frumosi si celebri, asa ca e normal sa ia decizii impulsive.

Cea mai recenta impacare a celor doi a avut loc pe undeva prin decembrie 2019, dupa ce se despartisera oficial in martie 2018, desi unele surse sustin ca a fost vorba doar de o pauza, si nu de o despartire definitiva. Cu toate astea, Gigi a iesit in perioada aceea cu Tyler Cameron, starul reality show-ului Bachelorette, ceea ce parea o confirmare a faptului ca relatia ei cu Zayn se terminase.

Insa iata ca nu a fost deloc asa. Pana in ianuarie 2019, cand Zayn a implinit 27 de ani, Gigi era alaturi de el, mai fericita ca niciodata. Iar acum e posibil sa fie pe drum o versiune mini a lor, care cu siguranta va fi adorabila.

Fotografiile de pe Instagram de la ziua lui Gigi, care a implinit recent 25 de ani, arata ca ea si Zayn isi petrec zilele de carantina la ferma familiei ei din Pennsylvania, alaturi de mama si sora ei, Bella.

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Daca informatia oferita de TMZ este corecta, ii felicitam pe cei doi si abia asteptam sa vedem cum va arata copilul unor oameni cu pometi perfecti…

Foto: Instagram/Gigi Hadid