Halle Berry iubeste din nou: Vedeta are alt iubit, la doi ani dupa ce a spus ca a terminat-o cu dragostea

1
De Maria Constantin
23 iul. 2020

Actrita in varsta de 53 de ani a anuntat ca are un nou iubit. In urma cu doi ani ani si jumatate, ea s-a despartit de Alex Da Kid.

Halle Berry nu mai este singura. Vedeta si-a anuntat fanii ca iubeste din nou, prin intermediul unei postari pe Instagram. „Duminica, zi de distractie!”, a scris castigatoarea premiului Oscar pe 19 iulie, langa o imagine in care i se vad picioarele alaturi de cele ale unui barbat misterios.

Postarea sa i-a luat prin surprindere pe cei 6,3 milioane de admiratori. „Bun, asa!!! Sa va distrati”, a scris actrita si cantareata britanica Cynthia Erivo. Lena Waithe a comentat simplu: „Oop”.

 

View this post on Instagram

 

sunday,funday❤️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Casnicii esuate si relatii ratate

Ultima relatie a actritei americane a fost cea cu producatorul muzical Alex Da Kid, acum in varsta de 37 de ani. Cei doi au rezistat impreuna doar patru luni, din septembrie pana in decembrie 2017. Se pare ca nu a fost o experienta placuta pentru Halle Berry, intrucat dupa despartire ea a anuntat: „Am terminat-o cu dragostea!”.

Nu-i prima oara cand Halle Berry anunta ca vrea sa ramana singura, scrie Us Weekly. In mai 2017, ea a postat pe Instagram o imagine in care aparea cu un tricou alb pe care trona mesajul: „No More Boyfriends”.

Inainte de relatia cu Da Kid, actrita a fost casatorita cu fostul jucator din liga profesionista de baseball David Justice, din ianuarie 1993 pana in iunie 1997, cu compozitorul si cantaretul Eric Benét, din ianaurie 2001 pana in ianuarie 2005, si cu actorul francez Olivier Martinez, din iulie 2013 pana in decembrie 2016.

Berry a a avut o relatie si cu modelul Gabriel Aubry (43 de ani), din noiembrie 2005 pana in aprilie 2010, cu care are o fiica, Nahla, in varsta de 12 ani. Ea mai are un fiu, Macei, cu Olivier Martinez (54 de ani).

Halle Berry nu mai crede in povesti

In februarie 2017, vedeta a vorbit, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri organizata in cadrul City Summit & Gala, despre dificultatile pe care le are in incercarea de a gasi barbatul potrivit pentru ea. „Am invatat sa ma descurc cu casniciile esuate, ceea ce n-a fost usor, mai ales ca erau implicati copiii”, a spus actrita atunci. „Noi, femeile, intram intr-o casnicie gandindu-ne ca va dura pentru totdeauna si ca el este printul pe un cal stralucitor. Asta m-au invatat povestile cand eram copil… si azi sunt impotriva povestilor”, a adaugat ea.

Halle Berry foloseste acest scrub ieftin pentru a-si curata tenul

Berry a mai spus ca divorturile au ajutat-o sa devina femeia de acum: „Toate aceste relatii erau necesare pentru mine. Toti ajungem aici cu lectiile pe care trebuie sa le invatam, iar aceste relatii mi-au oferit lectiile care m-au adus unde sunt acum. Pentru asta, sunt recunoscatoare. Dar a fost greu. A fost o parte dificila din viata mea”, a marturisit actrita.

Foto: Getty Images.