Hugh Jackman spune ca face „in sfarsit” terapie pentru a depasi faptul ca mama lui l-a abandonat la varsta de 8 ani

1
De Georgiana Dorobantu
16 feb. 2023

Actorul australian Hugh Jackman a dezvaluit ca a inceput „in sfarsit” sa faca terapie pentru a depasi trauma faptului ca mama lui l-a abandonat cand el avea opt ani.

Starul in varsta de 54 de ani a inceput sa mearga la terapeut in timpul filmarilor pentru cel mai nou film al sau, „The Son” (Fiul), in care interpreteaza rolul tatalui unui baiat cu tendinte suicidare. Sesiunile de terapie le-au fost oferite tuturor actorilor din distributie, din cauza temei intunecate a filmului.

Hugh Jackman a fost crescut de tatal sau, Christopher

Hugh a avut o copilarie dificila, marcata de faptul ca mama lui, Grace, l-a parasit cand era copil pentru a incepe o noua viata in Anglia. El a fost crescut de tatal sau, Christopher, in Sydney, Australia. Christopher a murit in 2021, la varsta de 84 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

Actorul a declarat in trecut ca nu credea in terapie, mai ales ca nu era ceva obisnuit in Australia in timpul copilariei lui, dar a decis acum ca este timpul sa-si infrunte temerile.

Ryan Reynolds a vorbit despre lupta sa „de-o viata” cu anxietatea

„M-a ajutat foarte mult”, a declarat Jackman intr-un interviu pentru The Sun. „Terapia fie functioneaza pentru tine, fie nu”, a mai spus el.

Starul, care locuieste in prezent in New York, considera ca este important sa se inconjoare de oameni care sunt dispusi sa-l asculte.

„Ai nevoie de un prieten in fata caruia sa te descarci. Ai nevoie de asta in diferite moduri, de la diferite tipuri de oameni”, a adaugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

„Sa ai pe cineva foarte inteligent, care este de fapt cumva strain de lumea ta, poate fi de mare ajutor. Am descoperit ca pe mine m-a ajutat”, a spus Jackman.

Desi l-a abandonat in copilarie, Hugh spune ca si-a iertat mama, care traieste in continuare in Marea Britanie

El a spus ca „au facut pace” cu mult timp in urma, adaugand ca terapia l-a ajutat sa inteleaga cum trecutul lui ii influenteaza modul de gandire subconstient.

Paris, fiica lui Michael Jackson, spune ca este mai „fericita si mai sanatoasa ca niciodata” datorita terapiei

„Cel mai important este ca m-a ajutat sa fiu mai rational cu oamenii din viata mea pe care ii iubesc. Sa ii inteleg cu adevarat, sa intru in pielea lor si sa am claritatea necesara pentru a fi capabil sa-i vad cu adevarat”, a dezvaluit actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh si sotia sa, actrita Deborra-Lee Furness, in varsta de 67 de ani, au impreuna doi copii adoptati – Oscar, de 22 de ani, si Ava, de 17 ani.

El a recunoscut ca i se pare dificil sa cresti copii, mai ales cand acestia trec prin perioada adolescentei. Actorul isi doreste „sa inteleaga mai mult ce se intampla, ce gandesc sau ce simt”.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Hugh Jackman