Jennifer Aniston o invidiaza pe Jennifer Lopez pentru aparitiile magistrale de pe covorul rosu

1
De Maria Constantin
10 aug. 2021

Amandoua sunt foarte frumoase si sunt in centrul atentiei cand participa la evenimentele de gala. Si totusi, vedeta din „Friends“ considera ca J.Lo e inegalabila.

Cu toata experienta sa pe covorul rosu, Jennifer Aniston se inclina in fata talentului cu care Jennifer Lopez stie sa pozeze. „Vreau sa stiu ce o face sa arate ca si cum ar fi pe punctul de a fierbe”, a spus vedeta din „Friends” intr-un articol publicat de InStyle in editia din septembrie. Actrita a mai spus ca Lopez este pentru ea „stapana covorului rosu”.

„Asa e ea de cand se da jos din pat”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jlo Greece (@_jlo.gr_)

„E uimitoare. Pare ca e pe punctul de a se supara pe cineva, dar e minunata. Parca ar spune: ‘Nu-mi vine sa cred ca sunt aici.’ Dar nu cred ca ea se straduieste; asa este ea de cand se da jos din pat, e o profesionista”, a spus Aniston.

Actrita nu este singura fermecata de stilul stralucitor in care Jennifer Lopez isi face aparitia la evenimentele de gala, noteaza Page Six. Cantareata in varsta de 52 de ani conduce in topul celor mai cautate rochii purtate de vedete la gala Globurilor de Aur in acest an, la peste doua decenii dupa ce rochia emblematica recreata de Versace a determinat Google sa inventeze serviciul Google Images.

In cautarea posturii ideale

Desi are si ea decenii de aparitii pe covorul rosu, Jennifer Aniston marturiseste ca inca mai cauta pozitia ideala in care sa arate perfect: „Depinde de stilistul tau cum pozezi, fiindca ei iti spun mereu: ‘Sa nu faci aia! Fa mereu asta!’. Iar mie mi se pare ciudat. Nu stii cum sa stai pe covorul rosu, dar faci ce poti mai bine.”

Jennifer Aniston ironizeaza piesa vestimentara pe care a purtat-o cel mai des in „Friends“

Chiar daca ea crede ca nu se descurca foarte bine in aceasta ipostaza, Aniston a fost protagonista unor momente memorabile pe covorul rosu, precum seara in care a purtat o rochie vintage fara sutien la gala SAG Awards 2020.

Legatura cu fotografii

Actrita a explicat ca isi schimba stilul in functie de eveniment, dar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu incearca sa aiba o conexiune cu fotografii. Iar pe unii ii stie de mult timp. „Daca pot sa am o legatura onesta cu cineva, e mult mai usor”, a explicat ea.

Aniston i-a explicat Laurei Brown, editorul-sef al revistei InStyle, cum se desfasoara celebrele mini-sedinte foto pe covorul rosu: „Uite cum facem. Strangem falcile, spunem niste lucruri false si eventual ne facem sa radem unii pe altii.”

Foto: Getty Images.