Jennifer Garner nu e interesata de relatia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

jennifer garner
1
De Maria Constantin
28 mai 2021

Tot ce isi doreste Jennifer Garner este ca Ben Affleck sa-si regaseasca echilibrul si sa fie un tata bun pentru copiii lor.

In timp ce legatura lui Ben Affleck cu J.Lo devine tot mai evidenta, ultima sotie a actorului nu pare interesata de ceea ce face acesta, noteaza Elle. O sursa a declarat pentru E! ca actrita „nu doreste sa ia in niciun fel parte la circ sau la relatarile presei” si prefera sa ramana concentrata pe cresterea celor trei copii, Violet (15 ani), Serafina (12 ani) si Samuel (9 ani).

„Incearca sa-si traiasca viata si sa-si creasca copiii, iar ultimul lucru pe care il vrea este sa aiba de-a face cu viata sentimentala a lui Ben”, a spus sursa. „In centrul atentiei ei sunt mereu fericirea copiilor ei si dorinta ca Ben sa fie un tata bun”, a adaugat aceasta.

Ce vrea Garner de la Affleck

Este a doua oara cand se scrie despre Garner prin prisma relatiei lui Affleck cu J.Lo. Ben a fost logodit cu Lopez inainte de a se casatori cu actrita americana, in 2004. La inceputul lunii mai, o sursa a declarat pentru Entertainment Tonight ca Garner ii doreste tot ce e mai bun lui Affleck si nu e afectata de viata lui sentimentala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

„Jen nu este deranjata de relatia lui Ben cu J.Lo sau cu altcineva. Ea ii doreste tot binele lui Ben”, a spus sursa, adaugand ca relatia lui Affleck cu Garner este foarte buna in prezent: „Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ea este ca Ben sa fie un tata bun. S-au inteles foarte bine in co-parenting, iar fericirea copiilor este principala prioritate pentru Jen.”

Jennifer Garner s-a impacat cu iubitul ei

Us Weekly si Entertainment Tonight au scris ca si Jennifer Garner ar avea pe cineva. Actrita s-a impacat cu prietenul ei, John Miller, CEO al CaliGroup, dupa ce s-au despartit in urma cu mai putin de un an.

Jennifer Garner nu se ascunde: „Arat ca o mama care a nascut 3 copii”

„John i-a aratat lui Jen ca nu-i pasa de celebritate, iar ei ii place asta la el”, a declarat o sursa pentru Entertainment Tonight. „El e cu picioarele pe pamant, un tip care munceste mult, si au o legatura puternica, naturala. Se inteleg pentru ca amandoi sunt parinti grijulii care isi iubesc foarte mult copiii. John a facut un mare efort pentru a fi in viata lui Jen si si-au reluat relatia”, a continuat persoana citata.

Ben i-a scris fostei sotii dupa vacanta cu J.Lo

Ca o marturie a bunei relatii pe care o are cu fosta lui sotie, Ben Affleck a postat de Ziua Mamei pe Instagram un omagiu pentru Jennifer Garner, la scurt timp dupa ce el s-a intors din vacanta de o saptamana pe care a petrecut-o cu Lopez.

„Atat de fericit sa impart acesti copii cu tine. Cei mai fericiti parinti din lume. Iti multumesc pentru tot ce faci bine. La multi ani de Ziua Mamei. Cu drag, tatal lor”, a scris actorul pe Instagram.

Foto: Instagram – @jennifer.garner