Jennifer Garner nu se ascunde: „Arat ca o mama care a nascut 3 copii”

jennifer garner
1
De Maria Constantin
19 mart. 2021

Actrita a vorbit cu sinceritate despre felul in care corpul ei s-a schimbat dupa nasterea celor trei copii.

Jennifer Garner a vorbit in podcast-ul „Happy Mum, Happy Baby” despre transformarea fizica prin care a trecut dupa ce a nascut de trei ori. Actrita in varsta de 48 de ani i-a spus gazdei sale ca unele femei au un corp care isi poate reveni imediat dupa nastere, dar ea nu se numara printre acestea.

„Sunt unele femei incredibile al caror corp, indiferent cati copii fac, revine imediat la silueta subtire, fara burta”, a spus ea. „E incredibil. Am atatea prietene care au fizicul acesta si ma bucur pentru ele. Eu nu ma numar printre ele. N-o am pe asta”, a adaugat Garner.

„Asa o sa arat mereu”

„Pot sa trag din greu si sa fiu in forma, dar tot arat ca o femeie care are trei copii si asa o sa arat mereu”, a conchis ea.

Actrita are un fiu, Samuel Garner, in varsta de noua ani, si doua fiice, Violet Anne (15 ani) si Seraphina Rose Elizabeth (12 ani), cu fostul ei sot, Ben Affleck.

Garner a vorbit si despre aparitia din 2014 la „The Ellen DeGeneres Show”, cand a vorbit despre zvonurile ca ar fi insarcinata si si-a aparat schimbarile prin care a trecut corpul sau dupa ce a adus pe lume trei copii. „Nu sunt insarcinata, dar am avut trei copii si asta e o burta. De acum incolo, doamnelor, voi avea burta si va fi burta mea de la sarcina. Hai sa ne obisnuim cu asta. N-o sa dispara. Numele ei este Violet, Sam si Sera”, a spus ea in emisiune.

Rememorand acel episod, vedeta a spus in podcast-ul amintit ca Ellen DeGeneres a fost foarte draguta ca i-a dat ocazia sa vorbeasca despre acest subiect.

„Nu voi mai fi vreodata insarcinata”

Actrita spune ca inca i se intampla sa-i ajunga la urechi zvonuri ca ar fi insarcinata din cauza felului in care arata, scrie Shape. „Inca se intampla. Am 48 de ani si sunt singura. Si tot se intampla, asa ca trebuie sa iau taurul de coarne. E doar un corp. Trebuie sa-i fiti recunoscatoare. A purtat copii pentru voi. Ce mai vreti? Dumnezeule!”, a exclamat ea.

In septembrie, Jennifer Garner a trebuit sa ia pozitie oficial in privinta speculatiilor ca ar astepta un copil, spunandu-i unui utilizator al retelei Instagram ca nu este insarcinata si nu va mai fi niciodata.

Jennifer Garner foloseste acest produs accesibil cu retinol pentru a reduce ridurile

„Am 48 de ani, am trei copii sanatosi si nu sunt – si nici nu voi mai fi vreodata – insarcinata. Puteti sa lasati asta deoparte”, a scris vedeta, aduagand: „Oare am luat Covid-19? Posibil. Dar asta e alta poveste.”

O luna mai tarziu, Garner a trecut din nou prin asta, cand o imagine pe care ea a postat-o a fost interpretata de fani ca un mesaj ca ar fi insarcinata. „TOT NU VOI MAI AVEA COPII”, a scris ea cu majuscule.

Foto: Shutterstock.com.