Gestul emotionant al lui Jennifer Garner: Actrita s-a descaltat si i-a oferit pantofii unui om al strazii

1
De Georgiana Dorobantu
20 sept. 2023

Fosta sotie a lui Ben Affleck a facut un gest nobil pentru o persoana fara adapost, in scaun rulant.

Jennifer Garner si un paparazzo care o urmarea au format o echipa neobisnuita pentru un scop nobil, acela de a ajuta un om al strazii in scaun rulant.

Fotograful o filma pe actrita in timp ce aceasta se afla in masina ei, intr-o parcare din apropierea plajei din Santa Monica, California. Jennifer a coborat geamul masinii si a inceput sa vorbeasca cu un om al strazii aflat in scaun cu rotile.

Garner, in varsta de 51 de ani, i-a oferit barbatului o punga din plastic cu diferite obiecte.

Jennifer Garner foloseste acest spray pentru crestere in perioadele in care se confrunta cu caderea parului

Cand a realizat ca batranul este descult, vedeta din „Alias” a coborat din masina si s-a apropiat de el. Ea a fost fotografiata apoi in timp ce ii punea acestuia sosete in picioare.

Actrita s-a descaltat apoi si a incercat sa-i puna pantofii ei sport, insa erau prea mici.

Jennifer, care este mama a trei copii, l-a observat pe fotograf si i-a cerut ajutorul.

„Ce numar purtati la pantofi? Pot sa va cumpar pantofii pentru el? Are nevoie de pantofi”, i-a spus vedeta fotografului, potrivit Page Six.

Acesta a intrebat ce marime are nevoie barbatul in scaun rulant, iar Garner i-a raspuns „masura 42”.

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

„Eu port 44. Vreti sa ii dau lui? Ii pot da lui”, a raspuns paparazzo-ul, spunandu-i actritei ca nu este nevoie ca ea sa plateasca pantofii.

Jennifer i-a pus barbatului pantofii oferiti de fotograf. Acesta a declarat pentru Page Six ca avea o patura in masina pe care s-a oferit sa i-o doneze barbatului in scaun rulant.

Nu este prima data cand Jennifer Garner face gesturi pline de compasiune pentru semenii aflati in dificultate.

In luna aprilie, actrita din „13 Going on 30” a organizat o masa publica la ea acasa, cu ocazia implinirii varstei de 50 de ani.

Micul dejun care o ajuta pe Jennifer Garner sa se mentina in forma la 50 de ani

Iubitul sau, John Miller, fiul mai mare al acestuia, Violet, fiica ei in varsta de 17 ani, si actorul Adam Scott s-au numarat printre cei care au ajutat la evenimentul caritabil, in cadrul caruia persoanele fara adapost au primit o masa calda.

Jennifer are trei copii din casnicia cu fostul sot, Ben Affleck – Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14 ani, si Samuel, de 11 ani.

La inceputul acestei saptamani, Jennifer si fostul sau sot au fost surprinsi imbratisandu-se in timp ce se aflau in masina, alaturi de fiica lor Seraphina.

Affleck, in varsta de 51 de ani, s-a casatorit vara trecuta cu Jennifer Lopez, cu care a mai fost logodit la inceputul anilor 2000.

Foto: Instagram/Jennifer Garner