Jennifer Garner, de nerecunoscut intr-un pictorial pentru Allure: „Nu ma pricep sa fiu falsa”

1
De Georgiana Dorobantu
11 mai 2023

Jennifer Garner a adoptat o serie de look-uri inedite intr-un pictorial pentru revista Allure.

Actrita in varsta de 51 de ani arata complet diferit fata de stilul sau obisnuit, care este unul lejer si relaxat. Fosta sotie a lui Ben Affleck a purtat o peruca scurta, in stil bob, intr-o nuanta de roscat castaniu si o rochie neagra cu zone decupate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Allure Magazine (@allure)

In interviul pentru publicatia americana, Jennifer a vorbit de dificultatea ei de a-si impune propriile limite pentru ca este perceputa intotdeauna ca fiind o „persoana draguta”.

Ea a marturisit ca nu poate mentine in mod fals aparenta ca totul este bine atunci cand este „intuneric in sufletul ei”.

„Problema cu ‘Oh, este atat de draguta’ este ca atunci cand impun orice tip de limita, oamenii se gandesc ca este ceva mai mult decat este de fapt. Problema este sa fiu recunoscuta intr-o zi in care nu sunt atat de draguta sau cand am intuneric in suflet”, a declarat actrita.

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Allure Magazine (@allure)

„In mod clar am zile in care nu pot face fata. Ma incrut la oameni inainte sa se apropie de mine. Nu sunt perfecta si nu cred ca sunt nepoliticoasa, dar nu ma pricep sa fiu falsa. Sunt o persoana ca o carte deschisa”, a continuat vedeta.

Micul dejun care o ajuta pe Jennifer Garner sa se mentina in forma la 50 de ani

Intr-o alta fotografie, Jennfer poarta o peruca blonda, scurta, si un trench de culoare galbena.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Allure Magazine (@allure)

In interviu, Jennifer a vorbit si despre experienta sa ca parinte. Ea are trei copii cu fostul sau sot, Ben Affleck – Violet Anne, de 17 ani, Seraphina Rose, de 13 ani, si Samuel, de 10 ani.

„Copiii tai isi vor da seama cu adevarat cine si ce sunt atunci ca vor fi mai mari, si cel mai probabil se vor maturiza frumos. Eu am multa incredere in copiii mei. Nu le iubesc toate comportamentele, tot timpul. Este complicat sa cresti. Noi nu am avut atat de multi ochi asupra noastra asa cum au copiii nostri”, a spus Jennifer.

Jennifer Garner simte ca „i s-a luat o povara de pe umeri” dupa ce Ben Affleck s-a casatorit cu Jennifer Lopez

„Eu am fost asa cand am devenit prima data mama. Fiica mea cea mare nu a avut nicio sansa. Nu a putut avea niciun gand liber – eram peste tot. Am fost un cosmar pentru toti cei de langa mine”, a continuat ea.

Actrita detinatoare a unui Glob de Aur a mai dezvaluit ca a stiut inca din copilarie ca vrea sa fie mama.

„As fi putut fi mama in orice fel. As fi putut sa adopt, sa am copii in plasament, dar fara indoiala am stiut ca voi fi mama”, a declarat ea.

Desi nu a vorbit despre modul in care imparte indatoririle de parinte cu Affleck, de care a divortat in anul 2018, ea a dezvaluit ca cei trei copii ai lor au vazut numai filmele lui.

„Nu ii deranjeaza sa-l vada pe tatal lor in filme, dar cumva vor ca eu sa raman mama lor”, a explicat ea. „Nu vor sa ma vada suparata, iar femeile plang mai mult in meseria noastra. Si nu vor sa ma vada in ceva romantic”, a adaugat actrita.

Affleck, in varsta de 50 de ani, a dezvaluit intr-un interviu din luna martie pentru Hollywood Reporter ca celor trei copii ai sai le plac numai filmele pe seama carora „pot rade de el”.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Jennifer Garner