Jennifer Garner simte ca „i s-a luat o povara de pe umeri” dupa ce Ben Affleck s-a casatorit cu Jennifer Lopez

1
De Maria Constantin
1 aug. 2022

Actrita se bucura sincer pentru fostul ei sot si isi doreste ca acesta sa aiba o viata linistita.

Jennifer Garner a oferit raspunsul perfect la vestea casatoriei fostului ei sot. O sursa din anturajul actritei a spus pentru HollywoodLife, pe 22 iulie, ca i-a felicitat pe Ben Affleck si Jennifer Lopez pentru nunta de la Las Vegas si le-a trimis un buchet frumos de flori. Lopez a fost foarte impresionata de acest gest.

Sursa a mai spus ca  actrita a prezentat-o pe J.Lo familiei ei dupa ce aceasta s-a casatorit cu Affleck, relateaza Style Caster.

„J.Lo are o mare influenta asupra lui Ben si tot ce isi dorea Jen era ca el sa fie sanatos, fericit si sa invinga dependenta de alcool, ca sa poata fi alaturi de copiii lui”, a mai spus sursa.

Nunta lui Ben, o mare usurare

Jen Garner si Ben Affleck au fost casatoriti din 2005 pana in 2018. Ei au trei copii – Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) si Samuel (10 ani).

De cand Ben si Lopez si-au reluat relatia, in aprilie 2021, cei trei actori au avut o legatura amicala. Sursa mentionata a dezvaluit cat de mult o apreciaza Garner pe Lopez: „Jen crede cu adevarat ca cei doi erau meniti sa fie impreuna. Jen o respecta pe J.Lo ca femeie si ca mama. Apreciaza cum are grija J.Lo de copiii ei, la fel ca si de ai sai.”

Jennifer Garner nu e interesata de relatia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

„Jen e fericita pentru Ben. Este evident ca este foarte fericita si asta e tot ce-si doreste pentru el. Aceasta relatie a fost foarte importanta pentru el si ei i s-a luat o povara de pe umeri, fiindca nu dorea sa-si mai faca griji pentru Ben. E pe drumul cel bun si se descurca singur. Este o mare usurare pentru ea ca si-a ales o partenera care are o influenta complet pozitiva asupra lui, cu valori familiale grozave. Jen este foarte amabila si i-a trimis cele mai bune urari, chiar e foarte fericita pentru ei”, a declarat o alta sursa.

J-Lo s-ar fi maritat in seara logodnei

Jennifer Lopez a dezvaluit cateva detalii in newsletterul ei, OntheJLo, din 17 iulie 2022, in care a facut anuntul casatoriei. „Noaptea trecuta am zburat la Vegas, am stat la rand pentru un certificat de casatorie alaturi de alte patru cupluri, toti facand aceeasi aventura in capitala mondiala a casatoriilor”, a scris ea.

„Suntem foarte recunoscatori sa avem o noua familie de cinci copii uimitori si o viata pe care nu am avut niciodata mai multe motive sa o asteptam cu nerabdare. Ramai aproape si poate vei gasi cel mai bun moment al vietii tale intr-o masina prin Las Vegas, la 12 si jumatate dimineata, in tunelul iubirii, cu copiii tai si cu cel cu care iti vei petrece restul vietii. Dragostea e un lucru grozav, poate cel mai bun lucru, si merita sa asteptati pentru asta”, a mai scris vedeta.

Dupa ce vestea casatoriei cuplului s-a raspandit, Jennifer Garner a postat, pe 18 iulie, pe Instagram Story un selfie cu ea pe bicicleta, pe malul lacului Tahoe, California. O sursa a dezvaluit atunci pentru Page Six ca Ben si J.Lo se grabeau sa se casatoreasca. „Lopez era pregatita sa se marite inca din seara in care Ben a cerut-o de sotie”, a spus aceasta.

Foto: depositphotos.com