Joe Alwyn e dezamagit si jenat de noua piesa in care Taylor Swift prezinta relatia lor

1
De Maria Constantin
26 iun. 2023

Actorul englez nu se astepta la una ca asta din partea fostei sale iubite.

Cand Taylor Swift si-a anuntat noua piesa, „You’re Losing Me”, la scurt timp dupa despartirea de Joe Alwyn, fanii s-au grabit sa speculeze ca versurile vorbesc despre problemele pe care cei doi le-au avut in timpul relatiei lor de sase ani, relateaza Marie Claire.

In ultimele luni cantareata americana a fost ocupata cu turneul ei „Eras Tour” si totul parea ca merge perfect, cand s-a aflat ca ea si Joe Alwyn s-au despartit in aprilie, veste care i-a socat pe fani.

Cateva saptamani mai tarziu au inceput sa circule zvonuri potrivit carora Taylor Swift are o relatie cu solistul trupei The 1975, Matty Healy. Cei doi au fost vazuti impreuna si parea ca se potrivesc, insa saptamana trecuta a aparut informatia ca deja s-au despartit.

Surse din anturajul artistei au spus ca despartirea nu a fost o surpriza: „Nu a fost niciodata ceva serios”.

Joe Jonas spera ca fanii lui Taylor Swift l-au iertat pentru modul in care a parasit-o

Desi Taylor si Joe nu au vorbit public despre ruptura lor, piesa ei pare sa spuna povestea unei despartiri. „Ma pierzi/ Si n-o sa ma mai marit/”, sunt doua dintre versurile melodiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Seventeen (@seventeen)

Potrivit Radar Online, Joe spera ca va avea parte de un tratament mai bun din partea fostei iubite si a fost „dezamagit si jenat” de noua ei piesa.

„Poate a fost o iluzie, dar Joe a avut impresia ca-l va cruta de tratamentul aplicat lui Harry Styles. Pentru Joe e foarte deranjant si dezamagitor – mai ales cand el e la inceputul unei noi relatii. Ipocrizia si grosolania din toata povestea asta sunt fara limite (…) A rugat-o respectuos sa-l lase in pace – si sa taca din gura!”, a spus o sursa pentru publicatia amintita.

Desi fanii au speculat ca piesa evoca relatia dintre Taylor si Joe, niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau negat acest lucru.

Foto: Instagram/@taylorswift