Katy Perry vrea ca fiica ei sa-si aleaga numele dupa ce se va naste

1
De Maria Constantin
26 iun. 2020

Vedeta are o lista cu posibilele nume, dar isi doreste ca fetita ei sa participe la aceasta decizie dupa ce se va naste. Ea a explicat cum va avea loc alegerea.

Cantareata in varsta de 35 de ani va avea o fetita cu logodnicul ei, Orlando Bloom (43 de ani). Cuplul are deja pregatita o lista cu nume din care sa aleaga, dar artista insarcinata a dezvaluit ca doreste ca fiica ei sa participe la aceasta decizie, anunta Yahoo! Life.

Desi pare o idee trasnita, acest lucru inseamna, de fapt, ca vedeta vrea sa astepte pana cand isi va cunoaste fetita pentru a decide cum o va boteza. „Trebuie sa decidem clar asupra numelui, pentru ca avem mai multe optiuni si ea ne va spune. O sa ma uit la ea si o sa fie ‘O da, da, esti ea. Asa esti'”, a declarat Katy Perry in emisiunea „Karson and Kennedy” a postului de radio Mix 104.1.

Fanii au inceput sa speculeze ca pe lista numelor studiate de viitorii parinti s-ar putea afla cel al bunicii cantaretei, Ann Pearl Hudson, care a incetat din viata in martie, la varsta de 99 de ani.

O sursa a declarat pentru podcastul „Naughty But Nice”, realizat de Rob Shuter, ca Perry se gandeste sa-i dea fetitei sale numele „Pearl, Hudson ori Ann”, in memoria bunicii ei.

„Am trait toate emotiile posibile”

Perry a vorbit apoi si despre apropierea nasterii, marturisind ca a trait un amestec de emotii in timpul carantinei, de la depresie la entuziasm. „Sunt cat se poate de incantata. Am trait toate emotiile posibile. Am fost coplesita, am fost nelinistita, am fost fericita, am fost entuziasmata, am fost deprimata. Am fost in toate felurile”, a spus ea.

Acest secret o ajuta pe Katy Perry sa gandeasca pozitiv

„Lumea trece printr-o perioada crunta si este un moment greu in care sa dai viata in lume. Vreau sa spun ca oamenii aveau de multi ani discutii de genul asta: ‘Omule, lumea e cam nesigura’, iar acum chiar simti ca este terifiant”, a explicat vedeta.

Katy Perry si Orlando Bloom s-au cunoscut in 2016 si s-au logodit in 2019. Cantareata a mai fost casatorita cu actorul Russell Brand, de care a divortat in 2011, dupa un mariaj de numai 14 luni. Orlando Bloom a fost casatorit din 2010 pana in 2013 cu supermodelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, nascut in 2011.

Foto: Getty Images.