Acest secret o ajuta pe Katy Perry sa gandeasca pozitiv

1
De Mara Ionescu
6 mart. 2020

De cand a devenit celebra, acum mai bine de 10 ani, Katy Perry a trebuit sa faca fata multor provocari, inclusiv unui divort public si criticilor primite din afara.

Cu toate acestea, ea a reusit sa-si gaseasca echilibrul. Acest secret o ajuta pe Katy Perry sa gandeasca pozitiv si sa fie fericita. 

Pentru a reusi sa puna pe primul plan sanatatea mentala, dupa 3 ani in care a fost in atentia tuturor, cantareata a invatat sa mediteze, a mers la terapie si a folosit si alte metode pentru a scapa de negativitate.

Cele 4 beneficii ale meditatiei despre care probabil nu ai auzit

Katy crede in puterea meditatiei

In timpul unui sezon al emisiunii American Idol, Katy Perry le-a spus reporterilor: “Cred in terapie, cred in meditatie, cred in grija fata de sine, cred ca trebuie sa profit de timpul meu pentru a avea grija de mine.”

Nu este pentru prima data cand artista, in varsta de 35 de ani, sustine beneficiile pe care le aduce meditatia. In mod special Meditatia Transcedentala, o meditatie tacuta, bazata pe o mantra, care ajuta la gestionarea anxietatii si stresului.

Daca vrei sa accesezi usor beneficiile meditatiei, iti recomand programul Mediteaza LIVE cu Andreea.

Mediteaza LIVE cu Andreea, 199 lei, shop.andreearaicu.ro

Nu e intotdeauna usor sa meditezi si tocmai de aceea meditatiile ghidate sunt o varianta buna, mai ales pentru incepatori. Asa s-a nascut programul Mediteaza Live cu Andreea.

Programul incepe in data de 27.04, ora 20:00 si dureaza 10 zile. Fiecare sesiune de meditatie va avea 10-15 minute.

Intr-un interviu acordat in 2017 revistei Vogue, Katy a declarat ca face meditatie zilnic cate 20 de minute, acesta fiind secretul prin care isi mentine energia. “Aceasta este cartea castigatoare. Simt cum sinapsele neuronale se deschid si vad un halou de lumina. Iar simturile mele devin mult mai ascutite, sunt foarte receptiva.”

Cum sa ai o viata de cuplu fericita cu aceasta meditatie simpla

Katy s-a familiarizat cu practica meditatiei prin intermediul fostului sot, Russell Brand.

Dupa mai bine de 6 ani de practica, Perry crede ca este mai important ca niciodata sa stea nemiscata si sa-si indrepte atentia spre interior. “Fata de acum 10 ani, trebuie sa fiu pregatita mental pentru a primi un raspuns negativ din cauza retelelor de socializare.” Si cum vocea internetului nu poate fi redusa la tacere, se poate sa-ti faci propria voce mai bine auzita.

“Cineva mi-a spus un lucru care mi-a schimbat viata”, a declarat Perry. “Nimeni nu poate sa te faca sa crezi despre tine un lucru pe care nu il crezi deja.” Adica, daca cineva te face sa simti ca nu esti iubita sau nu esti demna de iubire, e important sa-ti spui ca acest lucru e o minciuna. Nu este adevarul.

Ghid de meditatie pentru incepatori: Iata ce trebuie sa stii!

Katy Perry se inconjoara de oameni pozitivi

Pe langa meditatie, cantareata a mai spus ca este necesar sa-ti creezi un sistem de sprijin. “Fa-ti o echipa de oameni care sa fie in acelasi timp si criticii, dar si suporterii tai”, a mai spus Katy. Ceea ce este adevarat, pentru ca s-a demonstrat ca o echipa de sprijin buna poate ajuta oamenii sa scape de anxietate.

Foto: Getty Images.