Lady Gaga si-a „programat” sarcina. Cand va avea primul ei copil?

1
De Maria Constantin
12 dec. 2019

Cantareata este gata sa inceapa un nou capitol in viata sa. Ea si-a prezentat rezolutiile pentru urmatorii zece ani, iar printre acestea se numara si copiii.

Lady Gaga va deveni Mama Gaga. Intr-un interviu cu starul YouTube Nikkie Tutorials, al carui nume real este Nikkie de Jager, artista a vorbit despre ce isi doreste sa faca in urmatorul deceniu. Ea a dezvaluit ca unul dintre cele mai importante obiective este sa aiba copii, scrie Harper’s Bazaar.

„Mai multa muzica, nu vreau sa ma retrag prea curand… toate felurile de muzica”, a spus ea la inceput. „Vreau sa fac mai multe filme, vreau sa fac copii si vreau sa continui sa transform bestia care e Haus Laboratories intr-o companie de make-up respectata”, a adaugat ea.

Gaga a continuat: „Imi urmez inspiratia chiar acum, in acest moment. Cand sunt inspirata, duc lucrurile inainte. Vor fi o gramada de lucruri nebunesti pe care le voi face in urmatorul deceniu. Nu stiu exact ce anume, de aceea vor fi si mai nebunesti.”

Exemplul mamei

Nu este prima oara cand vedeta vorbeste despre copii. Intr-un interviu publicat in luna iulie de revista Allure, castigatoarea premiului Grammy a spus ce fel de mama crede ca va fi, dand exemplul mamei sale.

„Mama este frumoasa dinauntru spre exterior. Lucru rar. Sper ca atunci cand voi avea o fetita sau un baietel si o vor vedea pe mama lor cum se machiaza vor avea aceeasi experienta pe care am avut-o eu. Acesta este cel mai mare dar dintre toate cand esti legat de parintii tai”, a spus Lady Gaga.

Foto: Getty Images.