Miley Cyrus va spune „povesti nestiute” despre viata ei intr-o serie video pe TikTok: „Sa o luam de la inceput”

1
De Georgiana Dorobantu
29 aug. 2023

Inspirata de noul ei single, „Used to be Young”, care s-a lansat pe 25 august, cantareata priveste in urma la cei 30 de ani de viata ai sai intr-o serie de video-uri ce urmeaza sa fie publicata pe TikTok.

Intr-o postare pe Instagram, actrita si cantareata in varsta de 30 de ani a dezvaluit ca va lansa o noua serie pe TikTok in care „va privi inapoi” asupra vietii ei si va „impartasi povesti nestiute” din trecutul ei. Ea a declarat ca seria este inspirata de noul ei single, „Used to be Young”.

Miley a promis ca va spune povestea vietii sale „de la inceput” si ca va oferi detalii despre unele dintre cele mai memorabile momente din viata sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

„Uneori simt ca viata mea a inceput atunci cand s-a nascut Hannah Montana”, a scris cantareata in postarea de pe Instagram. „Dar inainte de Hannah a fost Miley. Visul meu a fost sa aduc lumina in lume prin ras, muzica si momente care sa dureze dincolo de viata mea. Decenii mai tarziu continui sa-mi indeplinesc menirea datorita iubirii pe care o primesc din partea fanilor mei”, a continuat Miley.

Ea si-a incurajat fanii sa o urmareasca pe TikTok in urmatoarele cateva zile ca sa afle noutati despre seria promisa.

Intr-un interviu acordat in weekend pentru publicatia The Sun on Sunday, artista a dezvaluit ca a fost nevoita sa faca terapie din cauza criticilor pe care le-a primit in perioada cand era un copil actor.

Ce le transmite Miley Cyrus fanilor care cred ca noul ei album e despre Liam Hemsworth

Artista a devenit celebra in anul 2006, atunci cand a primit rolul principal in serialul Disney „Hannah Montana”.

Miley, care avea 13 ani cand a devenit un star international, s-a confruntat abia in ultimii ani cu „amintirile dureroase” de la inceputul carierei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ea a spus pentru publicatia britanica ca in prezent „este bine”, dupa ce a primit ajutor de specialitate.

„Cred cu tarie ca terapia ajuta la vindecarea amintirilor dureroase”

„Cand privesc in urma la critica pe care am suferit-o ca actor copil, realizez ca abia in ultimii cativa ani am inteles cat de gresit era. Cred cu tarie ca terapia ajuta la vindecarea amintirilor dureroase, iar acum sunt bine – dar realitatea este ca asa ceva nu ar fi trebuit sa se intample niciodata”, a declarat Miley.

7 lucruri care au contat decisiv in esecul casniciei dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Cantareata, care a interpretat rolul Hannah Montana din 2006 pana in 2011, a renuntat brusc la imaginea de copil vedeta dupa ce a interpretat, intr-un mod foarte senzual, melodia Blurred Lines alaturi de Robin Thicke la premiile VMA din 2013.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

In aceeasi zi ea a lansat videoclipul indraznet pentru melodia Wrecking Ball, dar insista ca schimbarea in cariera nu a avut nimic de-a face cu dorinta de a atrage atentia, ci a vrut sa demonstreze ca are „propria personalitate”, dincolo de cea a personajului pe care l-a interpretat.

„Nu sunt o persoana care sa caute atentia, dar aveam ceva de demonstrat, ca am propria personalitate si ca nu sunt personajul pe care l-am interpretat. Nu as sterge nicio parte din povestea mea sau tranzitia mea”, a spus artista.

„Am fost sincera cu fanii mei despre faptul ca m-am luptat cu drepresia si stiu ca asta i-a incurajat pe unii dintre ei sa ceara ajutor in privinta problemelor cu care se confrunta. Asta mi-a dat un scop, un motiv pentru a ma trezi dimineata. Cand esti deschis si sincer, acest lucru devine o parte din tine – iar in mod natural se va reflecta in muzica pe care o scrii”, a mai spus Miley.

Foto: Instagram/Miley Cyrus