Ce le transmite Miley Cyrus fanilor care cred ca noul ei album e despre Liam Hemsworth

1
De Maria Constantin
10 iun. 2023

Ultimul album al vedetei a fost foarte bine primit de fani. Exista o singura problema: multi cred ca face referire la fostul ei sot.

Miley Cyrus a dat lovitura in 2023 cu „Endless Summer Vacation”, iar piesa „Flowers” se aude peste tot. Singura problema: fanii cred ca aceasta melodie evoca mariajul ei cu fostul sot, Liam Hemsworth.

Au si de ce anume „sa se agate”: nu doar ca a fost lansat de ziua lui, dar internautii sustin ca videoclipul e plin de indicii despre despartirea lor din 2019, cu teorii online care mai de care mai ciudate, relateaza Marie Claire.

Cumnata lui Liam, Elsa Pataky, chiar a scris pe o retea de socializare ce crede despre aceasta piesa si a trezit interesul despre noul iubit al cantaretei, Maxx Morando.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

„N-o sa-mi sterg povestea si nici n-o sa-mi doresc sa fie stearsa”

Dupa lansarea noului album, Miley a vorbit despre speculatiile referitoare la muzica ei intr-un interviu pentru British Vogue.

„N-o sa-mi sterg povestea si nici n-o sa-mi doresc sa fie stearsa. Sa ai o viata interesanta duce la povesti interesante de spus”, a declarat ea.

7 lucruri care au contat decisiv in esecul casniciei dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Desi piesa „Flowers” este pusa pe seama despartirii sale de Liam, Miley a spus ca niciodata nu a avut nevoie sa se straduiasca prea mult pentru a atrage atentia publicului, aratand ca albumul ei reflecta un numar de situatii romantice si nu se concentreaza pe vreuna in mod special.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley a discutat si despre cum s-a simtit sa creasca in lumina reflectoarelor. Dupa rolul din „Hannah Montana”, productia Disney din 2006, Miley si-a construit o cariera muzicala. Totusi, dupa o scurta pauza, la 20 de ani si-a facut revenirea pe scena cu albumul „Bangerz”, nominalizat la premiile Grammy, dar a fost dur criticata pentru modul in care si-a modificat imaginea publica, considerata vulgara.

„Am purtat o anumita vina si rusine despre mine timp de mai multi ani pentru cate controverse si suparare am provocat. Acum, ca sunt adulta, inteleg cat de aspru am fost judecata. Am fost aspru judeca de adulti cand eram copil iar acum, ca adult, inteleg ca niciodata nu as judeca aspru un copil”, a subliniat vedeta.

Foto: Instagram/Miley Cyrus; depositphotos.com