Miley Cyrus: „Am pierdut lupta cu dependenta de alcool in timpul pandemiei”

1
De Maria Constantin
28 nov. 2020

Vedeta a vorbit cu sinceritate despre lupta cu dependenta in timpul pandemiei. Ea a marturisit ca a existat un episod cand a cedat.

Miley Cyrus a vorbit intr-o aparitie in emisiunea „New Music Daily with Zane Lowe”, realizata de Apple TV, despre episodul de recadere, spunand ca nu va pretinde niciodata ca nu a calcat gresit. „Am recazut si mi-am dat seama ca m-am intors acum, dupa doua saptamani de abstinenta. Cred ca am acceptat acel moment”, a spus ea despre dependenta sa de alcool.

Vedeta a marturisit ca a decis sa nu se amageasca: „Unul dintre lucrurile pe care le-am folosit a fost acesta: ‘Nu fi furioasa, fii curioasa. Asa ca nu fi rea cu tine, dar intreaba-te ce s-a intamplat’.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrus recunoaste ca are probleme cu moderatia si crede ca fiecare persoana ar trebui sa stie ce este mai bine pentru ea. Ea crede ca abstinenta nu este pentru oricine, dar recunoaste ca alcoolul ii alimenteaza comportamentul impulsiv. „Nu am o problema cu bautura. Am o problema cu deciziile pe care le iau odata ce trec de un nivel…”, a marturisit artista.

O varsta periculoasa

Miley Cyrus este renumita pentru viata sa dezordonata, descriindu-si ultimii trei ani ca pe „un cocktail al haosului”. In aceasta perioada s-a despartit de sotul ei, actorul Liam Hemsworth, dupa numai un an de casnicie care a incheiat o relatie turbulenta de un deceniu. Inainte de divort, casa din Malibu a cuplului a ars in timpul unui incendiu major, relateaza CNN.

Miley Cyrus: „Femeile sunt condamnate atunci cand trec repede peste o despartire”

Vedeta a implinit de curand 28 de ani si i-a marturisit lui Zane Lowe ca aceasta varsta a facut-o sa isi doreasca abstinenta „pentru ca am pierdut atat de multe embleme la 27 de ani”.

„Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain si Amy Winehouse sunt doar cateva dintre celebritatile care au murit la 27 de ani”, a spus ea. „Este un moment crucial. Intri in urmatorul capitol sau asta a fost tot pentru tine”, a adaugat Miley.

Foto: Instagram/Miley Cyrus