Miley Cyrus: „Femeile sunt condamnate atunci cand trec repede peste o despartire”

1
De Maria Constantin
11 nov. 2020

Vedeta considera ca femeile care reusesc sa treaca peste greutati sunt tratate cu indiferenta.

Invitata in emisiunea scandinava de televiziune „Skavlan”, Miley Cyrus a vorbit despre pierderile suferite in viata sa: casa din Malibu care a ars in 2018, divortul de Liam Hemsworth anul trecut si moartea bunicii sale in luna august, scrie People.

„Cred ca sentimentele mele s-au schimbat mult tot timpul. Pentru ca fiecare experienta pe care o avem in fiecare secunda schimba felul in care percepi viata”, a spus artista in varsta de 27 de ani.

Fred Skavlan, realizatorul emisiunii, a intrebat-o apoi: „Poti spune ca ai devenit mai emotionala sau mai putin implicata emotional pe masura ce ai inaintat in varsta?”. Vedeta a spus ca raspunsul depinde de cui i te adresezi: „Daca-i intrebi pe cei de care m-am rupt, iti vor spune ca mai putin, dar eu cred ca mai mult”, a spus ea, adaugand: „Cred ca exista o anumita stigma a indiferentei fata de o femeie care chiar reuseste sa mearga mai departe.”

„N-am stat prea mult sa plang”

„Am trecut prin multe traume si pierderi in ultimii ani: am avut o casa care a ars in Malibu, am trecut recent printr-un divort si mi-am pierdut bunica de care eram foarte apropiata. Intr-un fel, n-am stat prea mult sa plang, si nu pentru ca eram indiferenta sau incercam sa ascund ceea ce simteam, ci pentru ca n-as fi putut sa schimb nimic. Am incercat doar sa raman activa in ceea ce puteam controla, altfel te simti prins intr-o capcana”, a explicat cantareata.

Miley Cyrus a adaugat ca, de obicei, metoda sa de a rezolva problemele nu implica plansul: „Ma vindec prin miscare. Ma vindec calatorind si intalnind oameni noi. Cand pierzi pe cineva, o alta persoana intra in viata ta.”

Vedeta din „Midnight Sky” a mai spus ca nu crede ca pandemia de COVID-19 este „marele egalizator”, asa cum a descris-o Madonna. „Nu sunt de acord cu asta. Cred ca am vazut mai multa dezbinare acum decat in toata viata mea, pentru ca intelegem diferenta dintre rasa si bogatie, iar bogatia si sanatatea pot fi acelasi lucru. Si cred ca este inexplicabil de gresit si de aceea alegerile noastre sunt atat de importante. Asa ca nu, nu cred ca COVID a fost marele egalizator in vreun fel”, a spus Cyrus.

Teoria lansata de Madonna

In luna martie, Madonna s-a remarcat cu o aparitie si o declaratie deopotriva controversate despre COVID-19. Cantareata s-a filmat goala in cada si a postat inregistrarea pe Instagram. Ea a transmis si un mesaj despre coronavirus, pe care l-a numit „marele egalizator”, deoarece nu discrimineaza.

Miley Cyrus, despre divortul de Liam Hemsworth: „A fost ca atunci cand un copilas isi pierde suzeta“

„Asta e chestia cu COVID-19. Nu-i pasa cat de bogat esti sau cat de faimos esti, cat de haios esti, cat de destept esti, unde traiesti, cati ani ai, ce povesti uimitoare poti sa spui… E marele egalizator”, a spus Madonna.

„Ceea ce e teribil la el e ca ne-a facut pe toti egali, asta e partea buna”, a continuat solista in varsta de 61 de ani.

Foto: Instagram/Miley Cyrus