Madonna, amintiri dureroase despre mama ei, care a murit la varsta de 30 de ani: „Ii era tot timpul frig. Nu avea niciodata o haina”

1
De Georgiana Dorobantu
26 apr. 2023

Madonna a facut unele comentarii induiosatoare despre mama sa, spunand ca nu isi permitea sa-si cumpere o haina groasa pe timpul iernii.

Intr-o postare pe Instagram, cantareata in varsta de 64 de ani a facut unele dezvaluiri emotionante despre mama sa.

Madonna, care se pregateste pentru turneul modial care va incepe in luna iulie, a vizitat depozitul in care isi pastreaza numeroasele costume pe care le-a purtat de-a lungul anilor la concerte.

Artista a dezvaluit ca aceasta vizita i-a amintit de mama sa, care se numea tot Madonna, si care a murit din cauza cancerului la san in anul 1963, la vartsa de 30 de ani, cand Madonna avea numai cinci ani.

Ea a marturisit ca mamei sale ii era tot timpul frig din cauza bolii, dar si din cauza faptului ca nu aveau suficienti bani incat sa-si cumpere o haina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

„O vizita la arhivele mele este intotdeauna o vizita nostalgica pe calea amintirilor. Daca ma gandesc la calatoria mea prin muzica din ultimele patru decenii, cum as putea sa nu ma gandesc la toate hainele incredibile pe care le-am purtat si la toti designerii minunati cu care am avut norocul sa lcrez!”, a scris cantareata.

Ea si-a amintit apoi de copilaria sa dificila, din Michigan.

„Cheltuia intotdeauna banii putini pe care ii aveam pe hainele noastre”

„Cand eram mica, imi amintesc ca mamei mele ii era tot timpul frig. In parte pentru ca era bolnava, dar si pentru ca nu avea niciodata o haina”, a spus artista.

„Cheltuia intotdeauna banii putini pe care ii aveam pe hainele noastre si imi amintesc ca stateam afara, asteptand autobuzul scolar, cu mama alaturi, care tremura de frig in mijlocul iernii!”, a continuat ea.

Madonna a realizat apoi cat este de norocoasa ca are o situatie materiala buna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Ani mai tarziu, cand am inceput sa am succes, sora mamei mele mi-a spus ‘Acum poti cumpara toate paltoanele pe care mama ta nu si le-a putut cumpara!'”, a mai scris superstarul.

„Calatoria de la amintirea cu mama mea care tremura iarna si pana la mine care tremur intr-un spatiu de depozitare racit excesiv cu aerul conditionat, in care sunt pastrate toate costumele mele, este cu adevarat remarcabila”, a continuat ea.

Madonna a spus apoi ca este „coplesita de recunostinta”.

Ea a mai declarat ca se gandeste la mama ei cand se incalzeste: „De fiecare data cand pun pe mine o haina incredibila ma mandesc la mama. Sper ca ii plac gusturile mele in alegerea costumelor, dar cel mai mult sper ca ii este cald!”

Numeroase vedete, printre care Andy Cohen, Diplo, Melanie Griffith si Melissa Gilbert, i-au apreciat marturia emotionanta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mxdonnx (@mxdonnx)

Madonna a vorbit destul de rar despre mama sa de-a lungul anilor.

In anul 1989, ea a declarat intr-un interviu pentru Rolling Stone: „Daca ea ar fi fost in viata, eu as fi fost altcineva. As fi fost o persoana complet diferita.”

In acelasi an, a spus pentru Chicago Tribune: „Cred ca nu si-a permis niciodata sa se planga de tragedia situatiei sale. Din acest punct de vedere cred ca mi-a dat o lectie incredibila.”

„Stiu ca o parte din lipsa mea de inhibitii vine de la moartea mamei. De exemplu, mamele te invata sa ai maniere. Iar eu nu am invatat absolut deloc nicio astfel de regula si maniera”, a declarat Madonna in 1991, intr-un interviu pentru Los Angeles Times, citat de Mail Online.

Foto: Instagram/Madonna