Madonna se reface acasa dupa spitalizarea de urgenta: ”Inca se afla sub ingrijire medicala”

1
De Maria Constantin
5 iul. 2023

Vedeta se simte mai bine si se odihneste dupa sperietura pe care a tras-o la sfarsitul lunii trecute, cand a fost spitalizata de urgenta.

Madonna se afla acum la domiciliul sau din New York si se concentreaza pe recuperare dupa ce a ajuns la spital din cauza unei infectii bacteriene serioase. Ea se simte mai bine acum si respecta recomandarile doctorului de a se odihni, a spus o sursa pentru People.

„Starea ei de sanatate se imbunatateste, insa inca se afla sub ingrijire medicala”

Managerul cantaretei in varsta de 64 de ani, Guy Oseary, a anuntat ca aceasta a fost internata la terapie intensiva pe 24 iunie dupa ce a dezvoltat o infectie bacteriana serioasa.

„Starea ei de sanatate se imbunatateste, insa inca se afla sub ingrijire medicala. Se asteapta recuperarea completa. In acest moment va trebui sa oprim toate angajamentele, inclusiv turneul”, a declarat reprezentantul vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

People a anuntat joi ca Madonna a parasit spitalul si va continua recuperarea la domiciliu.

Artista si-a anuntat noul turneu, Celebration Tour, in ianuarie, si le-a transmis fanilor ca prin seria de concerte pe care a programat-o isi doreste sa aniverseze 40 de ani de cariera muzicala.

„Sunt nerabdatoare sa explorez cat mai multe piese posibil in speranta ca le voi oferi fanilor show-ul pe care l-au asteptat”, a transmis ea atunci intr-un comunicat de presa.

Julia Garner o va interpreta pe Madonna intr-un film despre viata vedetei pop

Pana la episodul care a dus-o la spital, Madonna a lucrat mult la repetitii si le-a oferit fanilor cateva detalii despre turneu publicand o serie de imagini pe Instagram.

Cantareata a mai avut probleme de sanatate in 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Cantareata a mai avut probleme de sanatate in 2020, cand a fost supusa unei operatii la sold dupa o accidentare suferita in timpul turneului „Madame X”.

„O sa fiu sincera cu voi – obisnuiam sa fiu o maniaca a fitnessului, a miscarii. Probabil stiti asta, nu?… In timpul turneului (Madam X, din 2019), nu stiu daca v-ati dat seama, dar am schiopatat mult – am indurat mai multa durere decat oricand in toata viata mea. Sunt o femeie bionica – am avut o operatie de inlocuire a soldului”, a dezvaluit ea.

„Deci, cum ma mentina in forma? Totul e in mintea ta… Se numeste vointa, se numeste nimeni nu ma poate opri (…). Iar cum voi ramane in forma inseamna ca nu cred in limite”, a mai scris Madonna atunci.

Foto: Instagram/Madonna