Julia Garner o va interpreta pe Madonna intr-un film despre viata vedetei pop

1
De Maria Constantin
16 iun. 2022

Actrita americana a fost aleasa dintr-un grup de zeci de candidate pentru rolul din productia biografica pe care o va regiza chiar Madonna.

Speculatiile despre rolul primit de vedeta din „Inventing Anna” si „Ozark” au aparut de cateva luni, dar acum o sursa a confirmat pentru Variety ca ea este aleasa.

Julia Garner (28 de ani) a fost selectata dintr-un grup de mai multe candidate. Echipa sa a primit oferta si e de asteptat sa o accepte, a spus o alta sursa.

Artista si rebela

Filmul va fi produs de Universal Pictures si va urmari inceputul carierei controversatei artiste care si-a cucerit celebritatea prin nenumaratele reinventari. Presedintele Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, va scrie scenariul, iar Amy Pascal va fi producator.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Langley a spus despre Madonna ca este „emblema suprema, umanitara, artista si rebela”.

Madonna nu vrea ca un barbat sa regizeze filmul despre viata ei

Data inceperii productiei, cea a lansarii si distributia nu sunt cunoscute in acest moment.

Actritele luate in considerare pentru rolul principal au fost Florence Pugh, vedeta din „Euphoria”, Alexa Demie, si Odessa Young. Si cantaretele Bebe Rexha si Sky Ferreira s-au aflat pe lista candidatelor.

Auditiile au fost epuizante, intrucat studiourile cautau pe cineva cu aptitudini formate de cantareata si dansatoare, scrie Variety.

O aventura incredibila

Dupa anuntarea filmului, Madonna a declarat ca isi doreste ca acesta sa prezinte cat mai fidel cariera sa: „Sper sa redea incredibila aventura prin care viata m-a purtat ca artista, ca muziciana, ca dansatoare – un om incercand sa-si croiasca drumul in aceasta lume.”

„In centrul acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a ajutat sa merg inainte, iar arta m-a tinut in viata. Sunt atat de multe povesti nespuse si povesti care inspira si cine le-ar putea spune mai bine decat mine? Este esential sa impartasesc caruselul vietii mele cu vocea si viziunea mea”, a adaugat vedeta in varsta de 63 de ani.

Foto: depositphotos.com ; Instagram/@madonna