Madonna nu vrea ca un barbat sa regizeze filmul despre viata ei

1
De Maria Constantin
13 oct. 2021

Toate tentativele anterioare de a o prezenta intr-o pelicula biografica au fost „hidoase si superficiale”, considera vedeta.

Madonna vrea sa preia controlul asupra filmului despre viata ei. Cantareata in varsta de 63 de ani a spus in emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon ca nu a fost multumita de niciun scenariu care i s-a prezentat fiindca erau scrise de barbati care nu i-au inteles viata, relateaza Harper’s Bazaar.

„Oamenii au incercat sa scrie scenarii de film despre mine, dar erau mereu barbati… Cei de la Universal mi-au trimis un scenariu si doreau acordul meu, iar cand l-am citit era unul dintre cele mai hidoase, superficiale si proaste scenarii pe care le-am citit vreodata. Si apoi am descoperit – nici n-o sa-i spun numele, dar e un misogin convins – cine il regiza si m-am gandit, ‘De ce fac tipii astia un film despre viata mea?'”, a povestit Madonna.

Cand Madonna trece la amenintari

„Nu-i nimic adevarat in scenariu. Cel care l-a facut nu intelege femeile, nu are nicio apreciere pentru femei, niciun respect pentru femei. Asta s-a intamplat de mai multe ori si a trebuit sa sun oamenii, sa sun sefii studiourilor, sa-mi sun agentii, sa-i amenint si sa le spun ca o sa ma postez in fata cladirii si o sa protestez si o sa le fac viata un chin daca vor continua cu asta si tot nu m-au luat in serios”, a continuat artista.

Dermatologul Madonnei dezvaluie greselile de ingrijire a pielii care te imbatranesc cu 7 ani

Madonna a mai spus ca experienta sa cu studiourile si regizorii a convins-o sa treaca prin „furcile caudine” ale scrierii si regizarii unui film despre viata sa, productie despre care spune ca este mai degraba „o autobiografie vizuala” decat o biografie.

Cea mai potrivita sursa

Cantareata a transmis anul trecut un comunicat in care confirma ca filmul este in lucru si a explicat de ce doreste sa-si spuna povestea: „Vreau sa exprim incredibila calatorie in care viata m-a purtat ca artista, cantareata, dansatoare, ca om care incearca sa-si gaseasca drumul in aceasta lume”, a scris Madonna.

„Accentul acestui film va cadea mereu pe muzica. Muzica m-a ajutat sa inaintez, iar arta m-a tinut in viata. Sunt atat de multe povesti nespuse si inaltatoare si cine ar fi mai potrivit sa le spuna decat mine? Este esential sa impartasescc caruselul vietii mele cu vocea si viziunea mea”, a adaugat vedeta in mesajul publicat pe site-ul sau.

Foto: Instagram – @madonna