7 vedete care au lucrat la un restaurant fast-food inainte de a gusta celebritatea

1
De Maria Constantin
27 nov. 2020

Chiar si cele mai mari vedete de la Hollywood au inceput de la zero. Unele s-au angajat intr-un restaurant fast-food inainte de a porni spre culmile succesului.

Inainte ca numele lor sa fie cunoscute in toata lumea, multe vedete au pornit de jos, cu slujbe obisnuite pentru a face rost de bani. Tineri si fara experienta, dar talentati si ambitiosi, actorii care au cucerit Hollywood-ul au muncit in restaurante fast-food ca sa-si plateasca facturile pana cand au prins sansa care le-a schimbat viata pentru totdeauna.

People a intocmit lista vedetelor care au lucrat la fast-food inainte de a prinde gustul celebritatii.

Chris Pratt

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de chris pratt (@prattprattpratt)

Starul s-a intors la Bubba Gump Shrimp Co., unde a lucrat cu mai bine de 20 de ani in urma. „De fiecare data cand ma intorc imi amintesc de miile de creveti pe care i-am mancat din farfuriile oamenilor cand le duceam inapoi la bucatarie”, a povestit el pe Instagram. „Va rog sa le lasati bacsis celor care va servesc. Lasati macar 20%. Si lasati si niste creveti”, si-a indemnat el fanii.

James Franco

Atat de mult a apreciat actorul slujba pe care a avut-o la un McDonald’s drive-thru, incat a mentionat acest lucru intr-un articol publicat de ziarul The Washington Post, in care a marturisit ca acest job l-a ajutat cand se afla la inceputul carierei de actor. Pentru el a fost nu doar un mod de a face rost de bani intr-o perioada grea, dar si o cale simpla de a-si asigura mancarea si nu a uitat niciodata acest lucru.

Madonna

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@remember_madonna)

Inainte de a deveni regina muzicii pop, Madonna a fost casiera la un local din reteaua Dunkin’ Donuts din Times Square, New York. N-a durat decat o zi: ea a fost data afara dupa ce a varsat gem pe un client.

Eva Longoria

„Voiam sa am o Quinceañera (petrecere la implinirea varstei de 15 ani a unei fete in America latina, n.r.) cand aveam 15 ani si familia mea nu avea bani, asa ca m-am angajat la Wendy’s si mi-am platit-o eu”, a povestit actrita.

Rachel McAdams

„Am avut o viata de tanara dintr-un oras mic – am lucrat trei ani la un McDonald’s din localitate”, a povestit actrita canadiana pentru New York Times despre viata ei inainte de a deveni celebra.

5 vedete care au dezmintit intr-un mod amuzant zvonurile ca sunt insarcinate

Amy Adams

Primul job al actritei a fost in timpul colegiului, cand s-a angajat ca hostesa, apoi chelnerita la un restaurant Hooter’s. „A fost un mod excelent de a castiga bani pentru facultate”, a povestit pentru ET talentata actrita.

Jennifer Hudson

Vedeta din „Dreamgirls” a inceput sa lucreze pentru prima oara la un restaurant Burger King. Iar in timpul unui episod din „Carpool Karaoke” cu James Corden a facut o vizita la localul drive-thru in care a fost angajata.

Foto: Instagram/Eva Longoria