Miley Cyrus, despre divortul de Liam Hemsworth: „A fost ca atunci cand un copilas isi pierde suzeta“

1
De Maria Constantin
8 sept. 2020

In urma cu mai bine de un an, Cyrus si Hemsworth si-au luat prin surprindere fanii, anuntand ca au decis sa se desparta.

Intr-un episod recent al podcastului realizat de Joe Rogan, Miley Cyrus a vorbit despre mai multe aspecte din viata sa personala, de la decizia de a renunta la fumat pana la divort, relateaza CNN.

Vedeta in varsta de 27 de ani a marturisit ca se astepta ca despartirea de Liam sa fie in centrul atentiei. „Ce a fost mai rau nu a fost faptul ca eu si cineva pe care il iubeam ne-am dat seama ca nu ne mai iubim asa cum obisnuiam, e OK, pot sa accept asta”, a spus ea.

„Nu pot sa accept denigrarea si toate povestile astea. E uimitor ca publicul crede ca nu exista un interval de timp pe care nu il cunoaste si care poate ne-a adus aici”, a continuat cantareata si actrita.

Miley a mai spus ca atunci cand iubeste se implica total, pana la dependenta, si a marturisit ca i-a fost greu sa puna capat casniciei, comparand senzatia cu cea a unui copil care isi pierde suzeta.

„E ca o mahmureala”

„Aveam nevoie de asta, nu doar pentru ca nu ne mai iubeam, ci pentru ca ne complaceam intr-un anume confort caldut si pentru ca mintea mea imi spunea mereu ‘Oh, e bine. E linistitor. Ramai aici’. Dar, de fapt, am dat intr-o dependenta care m-a facut sa ma simt si mai rau”, a marturisit ea.

„E ca o mahmureala. A doua zi, OK, dormeam impreuna, urmatoarea zi eram total mahmura. Se simtea ca o recidiva, de fiecare data o luam de la capat”, a adaugat vedeta.

Hemsworth a cerut in august 2019 divortul de Cyrus, „din cauza unor diferente ireconciliabile”, la o instanta din Los Angeles. Procesul de divort s-a derulat intr-o procedura simplificata, intrucat cei doi nu au copii si au incheiat un contract prenuptial.

Liam Hemsworth si-a schimbat complet viata dupa divortul de Miley Cyrus

Miley Cyrus si Liam Hemsworth (30 de ani) au avut o relatie din 2010, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „The Last Song”, in 2009. S-au logodit in 2012 si s-au despartit dupa un an. Ei si-au reluat relatia in 2016 si s-au casatorit in decembrie 2018.

Miley Cyrus a mai spus ca a avut si probleme cu dependenta, dar acum este „curata”. Tatal sau, cantaretul si actorul Billy Ray Cyrus, a sustinut-o, si confirma ca Miley a invatat enorm din experientele pe care le-a trait. Artista a dezvaluit ca tatal ei nu are internet la ferma de 200 de hectare unde traieste. „De fiecare data trebuie sa conduca pana la casa unchiului meu ca sa vorbim pe FaceTime”, a povestit Miley.

Foto: Instagram – @mileycyrus