Liam Hemsworth si-a schimbat complet viata dupa divortul de Miley Cyrus

1
De Maria Constantin
21 aug. 2020

Actorul se afla intr-un punct diferit din viata lui, la un an de la despartirea de vedeta americana.

A trecut un an de cand Liam Hemsworth si Miley Cyrus au decis sa-si vada fiecare de viata lui. Iar pentru starul din „The Hunger Games”, acest moment a avut o influenta majora.

Dupa ce au facut anuntul, in august 2019, Hemsworth a decis sa lase in urma relatia cu Miley, scrie E!. „Liam este fericit ca a mers inainte si duce o viata complet diferita acum”, a spus o sursa citata de E! News.

„Felul in care lucrurile s-au terminat intre ei nu i-a picat bine si el a fost foarte trist. I-a luat ceva timp sa se impace cu sfarsitul relatiei lor si sa analizeze totul”, a mai spus sursa. „El stie ca se afla intr-un punct mai bun si ca amandoi au nevoie sa se indeparteze unul de celalalt”, a adaugat aceasta.

Inapoi acasa pentru un nou inceput

Liam si-a revenit dupa divort, scrie publicatia citata. In urma cu numai doua zile, el a fost vazut luand masa cu prietena sa, Aussie Gabriella Brooks, in Byron Bay.

Dupa incheierea mariajului cu Miley, actorul in varsta de 30 de ani si-a petrecut cea mai mare parte a timpului in orasul australian. La momentul divortului, o sursa declara pentru E! News ca el a plecat in tara natala pentru a fi alaturi de familia sa. „Avea nevoie sa plece departe de tot si sa poata capata o perspectiva”, a spus persoana citata.

De atunci, Liam si iubita lui au stat departe de atentia presei. In martie, o sursa citata de Us Weekly spunea ca ei iau lucrurile pas cu pas si se simt bine impreuna.

Miley e singura

Cat despre vedeta americana, ea nu are pe nimeni deocamdata. Pe 13 august, E!News scria ca ea si Cody Simpson nu mai sunt impreuna, dupa o relatie de mai putin de un an. O sursa a declarat ca decizia i-a apartinut lui Cody, iar motivul separarii nu este cunoscut.

View this post on Instagram

Sad about their breakup 💔 #mileycyrus #codysimpson

A post shared by celebsglams (@celebsglams) on

Inainte de a incepe relatia cu Cody Simpson, in octombrie 2019, Miley Cyrus a avut o scurta relatie cu bloggerita Kaitlynn Carter.

Desi acum este singura, Miley Cyrus, care si-a afirmat deschis bisexualitatea, a dezvaluit ce anume cauta la un partener sau la o partenera si care este metoda sa de a trece peste o despartire.

Liam Hemsworth dupa despartirea de Miley Cyrus: „Sunt ranit, dar nu surprins”

„Am fost foarte experimentala. Am avut relatii cu tot felul de tipi si tipe, am fost cu super fete, fete care m-au facut sa ma simt mai feminina, asa ca n-am un tipar anume. Lucrul principal pentru mine este sa aiba ceva care sa-mi imbunatateasca viata. E valabil pentru toate relatiile mele, nu doar pentru relatiile mele sexuale”, a spus ea.

„Asa stii ce nu vei mai accepta”

Artista a spus si cum trece peste o despartire, amintind si despre divortul ei de Liam. „Sunt foarte organizata si foarte echilibrata. Imi plac listele. Listele cuprind toata lumea mea. Lumea mea ar fi distrusa fara liste. In fiecare zi am o lista cu ce trebuie sa fac. Cum voi termina? Care e urmatorul pas? Si asa, cu inima franta, am incercat sa nu ma pierd in emotii”, a marturisit ea. „E ca si cum ai muri cand pierzi o dragoste atat de profunda, se simte ca moartea…”, a adaugat Miley.

Vedeta a mai adaugat ca dupa o despartire o ajuta mult sa-si canalizeze energia pe logica si sa mearga mai departe. Macar asa, spune ea, „stii ce nu vei mai accepta din nou”.

Foto: Getty Images.