Miley Cyrus abordeaza zvonurile conform carora s-a indepartat de tatal ei

1
De Alice Papuc
23 iun. 2024

Exista sau nu o ruptura intre Miley Cyrus si tatal ei? Ce se intampla cu aceasta relatie frumoasa tata-fiica pe care unele dintre noi am avut ocazia sa o vedem in serialul de pe Disney?

Miley Cyrus a ales sa abordeze zvonurile conform carora s-a indepartat de tatal ei, Billy Ray Cyrus. De-a lungul timpului, au existat multiple speculatii conform carora exista tensiuni in familie, iar Miley a discutat despre acestea intr-un interviu acordat lui David Letterman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Ce spun tabloidele?

Mama lui Miley, Tish Cyrus, a fost casatorita cu Billy Ray Cyrus timp de aproape 30 de ani, inainte de a se desparti in 2022. Odata ce Tish s-a casatorit cu Dominic Purcell vara trecuta, au inceput sa apara fel si fel de zvonuri. De exemplu, tabloidele au raportat ca Noah, sora lui Miley, ar fi avut o relatie cu Dominic, inainte de nunta dintre acesta si mama lor.

De asemenea, unele publicatii au sustinut ca Miley si Billy Ray s-au „indeparat” pe fondul relatiei acestuia cu o femeie cu cativa ani mai mare decat ea, desi niciun membru al familiei Cyrus nu a abordat acest subiect in mod oficial.

“Sincer, mama este eroul meu”

Miley a participat la emisiunea My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, discutand, printre altele, despre relatia cu familie ei. David a intrebat-o pe Miley daca Billy Ray continua sa fie eroul ei, moment in care Miley nu s-a ferit sa raspunda “sincer, mama este eroul meu”.

In continuare, vedeta s-a eschivat, facand glume despre cum tatal ei are “un par frumos” pe care l-a mostenit si ii este recunoscatoare pentru asta.

Trecand la lucruri serioase, Miley a impartasit “Sunt recunoscatoare ca am avut ocazia sa-l am langa mine. El mi-a oferit o harta. Exista o harta a lucrurilor de facut si a celor de evitat, iar el m-a ghidat in ambele,” a continuat ea.

Ulterior, Miley a remarcat diferentele mari dintre copilaria ei versus cea a tatalui ei, mentionand ca Billy Ray „a crescut foarte sarac intr-un oras mic” si a avut o „copilarie dificila.” Cantareata a adaugat: „Simt multa empatie si compasiune pentru copilaria lui, care evident l-a modelat in omul pe care il iubesc acum.”

Miley recunoaste sacrificiile facute de parintii ei pentru intreaga familie

Miley a fost intrebata despre cum si-ar “evalua” parintii pentru modul in care au ajutat-o sa isi gestioneze cariera de-a lungul timpului. Raspunsul dat de vedeta a fost „Sunt diferiti. Nu pot fi evaluati pe aceeasi scara, de fapt.” Ea a subliniat ca tatal ei a ajutat-o sa se simta „mai in siguranta” in „propria sa minte,” In continuare, Miley a tinut sa accentueze faptul ca „Intr-adevar, mama m-a crescut”.

Miley Cyrus va spune „povesti nestiute” despre viata ei intr-o serie video pe TikTok: „Sa o luam de la inceput”

David a intervenit apoi in mod direct: „Nu exista nicio ruptura aici cu tatal tau. Asa stau lucrurile, pur si simplu.” Raspunsul lui Miley nu a intarziat sa apara: „Da. Cred ca ceea ce este atat de frumos este ca parintii nostri ne-au slujit si au facut sacrificii enorme pentru noi. Orice am visat, ei au facut posibil.”

Foto: Instagram/Miley Cyrus