2023, anul femeilor puternice. Dupa melodia Shakirei, piesa lui Miley Cyrus pentru Liam Hemsworth acapareaza internetul

1
De Cristiana Astefanoaiei
20 ian. 2023

Miley Cyrus a lansat o melodie noua, iar mesajul il vizeaza direct pe fostul sau iubit Liam Hemsworth. Ce detalii subtile am observat noi in mesajul piesei si in videoclip!

2023 a inceput in forta cu atacuri dure. Nu doar Printul Harry isi varsa amarul in public, ci si doua cantarete faimoase au vrut sa transmita un mesaj puternic! Shakira si Miley Cyrus au lansat, la doar o zi distanta, cate o melodie in care isi ataca fostii parteneri, dupa ce acestia le-au inselat. Iata tot ce trebuie sa stii despre cea mai recenta melodie a lui Miley Cyrus, „Flowers”.

Miley Cyrus, atac subtil la Liam Hemsworth?

Miley Cyrus a lansat joi primul single de pe viitorul ei album, „Endless Summer Vacation” – iar piesa a facut deja furori pe internet.

Unii fani au emis teoria ca imnul iubirii de sine, „Flowers”, este adresat fostului sot al lui Cyrus, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus: „Femeile sunt condamnate atunci cand trec repede peste o despartire”

Desi vedeta nu a confirmat ca „Flowers” este despre relatia ei cu fostul partener, data lansarii single-ului, versurile si detalii subtile ofera cateva indicii despre semnificatia cantecului.

Zvonurile din jurul piesei „Flowers” au inceput atunci cand fanii au observat data lansarii.

Noul single a fost lansat pe 13 ianuarie – ziua de nastere a lui Hemsworth, cand acesta a implinit 33 de ani – un detaliu care nu le-a scapat fanilor lui Cyrus.

„Cu siguranta nu a mintit cand a spus ca are tupeu”, a scris un utilizator pe Twitter.

Miley Cyrus, despre divortul de Liam Hemsworth: „A fost ca atunci cand un copilas isi pierde suzeta“

Mesajele subtile din noua melodie a lui Miley Cyrus

Internautii au sesizat imediat o multime de detalii ascunse in melodia lansata in urma cu cateva zile. In primul rand, daca iti suna cunoscuta linia melodica, nu te inseli. Miley a folosit, pentru refer, instrumentalul piesei lui Bruna Mars: „When I Was Your Man”. Ea a schimbat versurile cu unele feministe, practic, transmitand mesajul ca isi poate oferi singura ceea ce face un barbat. Melodia „When I Was Your Man” ii fusese dedicata cantaretei de catre fostul iubit, atunci cand erau logoditi.

“I should have bought you flowers, And held your hand / Should have gave you all my hours, When I had the chance / Take you to every party ‘cause all you wanted to do was dance / Now my baby’s dancing, But she’s dancing with another man.” – in traducere: “Trebuia sa-ti fi cumparat flori si sa te tin de mana / Trebuia sa-ti fi dat tot timpul meu, cand am avut ocazia / Sa te duc la toate petrecerile, pentru ca tot ce voiai era sa dansezi / Acum iubita mea danseaza, dar cu alt barbat.”

Acestea sunt versurile melodiei originale, pe care Miley Cyrus le-a rescris, vorbind despre iubirea de sine si puterea feminina.

“I can buy myself flowers, Write my name in the sand / Talk to myself for hours, Say things you don’t understand / I can take myself dancing, And I can hold my own hand / Yeah, I can love me better than you can.” – traduse “Pot sa imi cumpar singura flori, sa imi scriu numele pe nisip / Sa vorbesc cu mine ore in sir, spunandu-mi lucruri pe care tu nu le intelegi / Pot sa ma scot singura la dans si sa ma tin singura de mana / Da, ma pot iubi singura mai mult decat poti tu.”

@thruthelatenightt Stream #MileyCyrus’s latest single FLOWERS🫶🏼 #Flowers ♬ Flowers – Miley Cyrus

Alte detalii din piesa lui Miley Cyrus

Cantareata arata uimitor in cel mai recent videoclip. Poarta trei tinute diferite, dintre care una doar in lenjerie intima. Cu siguranta emana multa siguranta de sine. Astfel, isi sustine mesajul piesei!

Ce a acaparat privirile publicului cu siguranta a fost rochia stralucitoare cu care Miley se plimba pe strazile din Los Angeles.

Rochia vintage este din colectia YSL de toamna din 1991. Are o gluga drapata, talie incrucisata si o croiala proeminenta care expune abdomenul. O asorteaza cu ochelari de soare dreptunghiulari Saint Laurent si tocuri metalice.

Alti fani ai cantaretei au observat ca ea a mentionat in piesa ca „au construit o casa si au privit-o cum arde”, ceea ce ar putea face referire la casa lor din Malibu, care a ars in noiembrie 2018, in timpul incendiilor din Woolsey.

De asemenea, desi nu este confirmat, internautii considera ca Miley a filmat o parte din videoclip chiar in locuinta in care Liam isi ducea amantele, cu care o insela.

In plus, costumul pe care cantareata il poarta in acele scene ar fi chiar al lui, unul purtat la premiera filmului Avengers.

Miley Cyrus spune ca mariajul ei cu Liam Hemsworth a fost „un adevarat dezastru“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „The Last Song” in 2010 si au fost iubiti timp de multi ani, cu pauze. Cuplul s-a casatorit in 2018 si a divortat un an mai tarziu. Despartirea a fost finalizata in ianuarie 2020, cand Liam ar fi inselat-o pe cantareata in mai multe randuri.

Foto: Getty Images