Miley Cyrus spune ca mariajul ei cu Liam Hemsworth a fost „un adevarat dezastru“

1
De Maria Constantin
14 apr. 2022

Invitata la festivalul Lollapalooza Brazil, vedeta a vorbit cu sinceritate despre fostul ei sot.

Dupa ce a ajutat un fan sa urce pe scena ca sa-si ceara iubita in casatorie, Miley Cyrus a felicitat cuplul proaspat logodit vorbind din propria experienta, relateaza publicatia online Billboard. „Da!”, a strigat ea dupa ce tanara a acceptat inelul, adaugand: „Pentru totdeauna, da! Felicitari! Sper ca mariajul vostru va merge mai bine ca al meu. Al meu a fost un mare dezastru”, a spus cantareata.

Serialul „The Crown“ va avea un nou personaj: studenta Kate Middleton

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2010, in timpul filmarilor pentru productia „The Last Song”, noteaza publicatia Complex. Dupa o relatie sinuoasa, cu mai multe despartiri si impacari, cei doi s-au casatorit in decembrie 2018, iar dupa numai sapte luni si-au anuntat despartirea (divortul lor a fost finalizat in 2020).

O relatie ca o dependenta

Intr-un interviu de acum doi ani pentru podcast-ul „The Joe Rogan Experience”, Miley Cyrus a vorbit despre relatia complicata cu fostul ei partener, asemanand-o cu o dependenta. „Am decis sa ne despartim nu pentru ca nu ne iubeam, ci din cauza confortului. Creierul meu imi spunea tot timpul ‘Oh, e bine, e confortabil’. Dar, de fapt, devenisem dependenta de aceasta rutina. (…) Pur si simplu era o stare de supunere care ma facea sa ma simt foarte rau”, a marturisit vedeta.

Ce isi doreste in secret fiecare zodie de la partenerul ei

In memoria unui prieten drag

Miley Cyrus a marturisit ca a trecut printr-un carusel de emotii, accentuat de moartea tragica, luna trecuta, a bateristului trupei Foo Fighters, Taylor Hawkins. Vedeta a scris pe Twitter ca dedica recitalul de la Lollapalooza Brazil in memoria lui Hawkins, iar pe scena a amintit de prietenia lor.

Miley Cyrus, despre divortul de Liam Hemsworth: „A fost ca atunci cand un copilas isi pierde suzeta“

Cu cateva zile inaintea decesului lui Hawkins, avionul cu care calatorea cantareata a efectuat o aterizare de urgenta dupa ce a fost lovit de un fulger. Cyrus a povestit ca bateristul trupei Foo Fighters a fost prima persoana pe care a sunat-o. „Era o perioada in care trebuia sa-mi vad prietenii mai des si n-o facusem. Acum, as da orice sa-l mai vad macar o data”, a spus Miley Cyrus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

In memoria lui Taylor Hawkins, vedeta a oferit publicului o interpretare emotionanta a piesei „Angels Like You”.

Foto: depositphotos.com