Serialul „The Crown“ va avea un nou personaj: studenta Kate Middleton

1
De Maria Constantin
13 apr. 2022

Producatorii serialului se afla in cautarea unei actrite care sa o interpreteze pe ducesa Kate.

Povestea din „The Crown” o va include si pe Kate Middleton. Producatorii se afla in cautarea unei actrite care sa interpreteze rolul viitoarei sotii a Printului William in cel de-al saselea sezon al serialului, care va acoperi istoria familiei regale britanice incepand din anii ’90 pana la inceputul anilor 2000.

Serialul va include si un rol minor al viitoarei ducese. Aceasta va fi prezentata in perioada studentiei la Universitatea St. Andrews din Scotia, la inceputul relatiei cu William, scrie People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kajsa (@prprinsessa)

Se cauta actori pentru William si Harry

Luna trecuta, Netflix a anuntat ca se afla in cautarea unor actori tineri care sa interpreteze rolurile Printului William de la varsta de 16 ani pana la 21 de ani si Printului Harry, de la 16 la 20 de ani. In anunt se mentioneaza, totodata, ca nu este necesara o experienta in actorie si ca filmarile vor incepe in luna august.

Laura Warshauer, nascuta in statul american New Jersey, a studiat la St. Andrews si a locuit in acelasi camin cu Kate si William. Ea a declarat pentru People ca atractia dintre cei doi a aparut cand ei invatau la aceasta universitate. „De fiecare data cand Kate isi facea aparitia, Will era clar atras de ea”, a spus Warshauer.

Bijuteriile din „The Crown“ au disparut: hotii au fugit cu un „tezaur“ de 200.000 de dolari

„Cand eram in sala de mese si ei stateau de vorba, era umitor cat de normal era, aveau multe sa-si spuna. Privind inapoi, au fost multe astfel de momente scurte in care imi spuneam ‘Oau, ar putea iesi ceva'”, a mai povestit ea.

’92, un an oribil

Kate Middleton, in varsta de 40 de ani, si Printul William (39 de ani) s-au casatorit in 2011 si acum au trei copii: Printul George (opt ani), Printesa Charlotte (sase ani) si Printul Louis (trei ani).

Al cincilea sezon din „The Crown” se va concentra pe perioada dintre anii 1990 si 1997 si va avea o distributie noua care ii va include pe Imelda Staunton in rolul Reginei Elisabeta a II-a, Dominic West in rolul Printului Charles si Elizabeth Debicki in rolul Printesei Diana.

Povestea se va concentra pe anul 1992, pe care Regina l-a declarat „annus horribilis” (termenul in latina pentru „an oribil”). Trei dintre cei patru copii ai suveranei s-au despartit de sotiile lor, iar un incendiu a afectat Castelul Windsor in ’92.

Urmeaza un prequel

Desi initial au anuntat ca sezonul cinci va fi ultimul, creatorii serialului s-au razgandit si au promis ca vor realiza un al saselea sezon, iar acesta va fi ultimul.

Chiar daca productia ar putea sa nu acopere povestea moderna a familiei regale, Netflix se afla in discutii pentru a filma un prequel, anunta Variety. Un serial care va incepe cu moartea Reginei Victoria, in 1901, si va continua pana la inceperea monarhiei Reginei Elisabeta a II-a, de unde a pornit „The Crown”. Viitorul serial va acoperi, astfel, domniile Regelui Edward al VII-lea, George al V-lea, Edward al VIII-lea si George al VI-lea.

Foto: Instagram/@theroyalfamily