Owen Wilson, acuzat de fosta iubita ca refuza sa-si vada fiica

1
De Maria Constantin
22 nov. 2019

Varunie Vongsvirates, fosta iubita a actorului Owen Wilson, il acuza ca si-a abandonat fiica, nascuta anul trecut. Testul ADN a confirmat ca starul este tatal fetitei.

Cu patru filme care vor fi lansate in urmatoarele 12 luni, Owen Wilson traverseaza o perioada aglomerata pe plan profesional. Insa pe plan personal are o problema: fosta lui iubita, Varunie Vongsvirates (35 de ani), il acuza ca nu vrea sa-si vada fiica in varsta de un an. Mai mult, ea sustine ca acesta si-a schimbat numarul de telefon dupa ce l-a anuntat ca este insarcinata.

Pana acum, actorul in varsta de 50 de ani era cunoscut drept un tata activ, care se implica in crsterea celor doi fii ai sai, din relatiile anterioare, noteaza Showbiz Cheat Sheet.

Cine este Varunie Vongsvirates

Vongsvirates si Wilson au avut o relatie timp de mai multi ani, apoi ea a ramas insarcinata cu primul lor copil. Potrivit Hollywood Life, tanara a fost vazuta pentru prima oara in compania actorului in 2014. Trei ani mai tarziu, cei doi au pasit impreuna pe covorul rosu, la premiera filmului „Father Figures”.

Desi a trait mai multi ani la Hollywood cu Wilson, Vongsvirates nu a parut sa aiba aspiratii pentru a deveni o vedeta. Conform profilului sau de pe LinkedIn, Vongsvirates este o femeie de afaceri si a avut colaborari cu American Addiction Centers, o societate americana de servicii medicale care ofera tratament pentru abuzul si dependenta de substante. Nu se stie daca ea inca mai lucreaza in acest domeniu, scrie site-ul citat.

De ce refuza Owen Wilson sa-si vada fiica

Conform Radar Online, actorul nu doreste sa fie implicat in viata copilului si a cautat sa nu mai aiba de-a face cu Vongsvirates cand ea a anuntat ca este insarcinata. El si-a schimbat numarul de telefon dupa ce a aflat vestea, desi se pare ca relatia lor inca nu se incheiase.

Starul a facut apoi un test ADN care a confirmat ca este tatal fetitei, dar tot nu a vazut-o pana acum. Din spusele fostei sale iubite, Wilson nu doreste sa-si cunoasca fiica. Actorul nu a oferit niciun comentariu despre aceasta situatie.

Un tata devotat. Sau nu?

Al treilea copil al starului, Lyla, a venit pe lume in 2018, dupa o relatie de patru ani a actorului cu Vongsvirates. Fosta lui iubita incearca sa-l convinga acum sa aiba o relatie cu fetita sa pentru ca ea crede ca aceasta are nevoie de un tata.

Atitudinea lui Owen Wilson este foarte bizara, tinand cont de faptul ca pana acum el s-a dovedit un tata perfect pentru cei doi baieti pe care ii are din relatii diferite.

Primul fiu al actorului, Robert Ford Wilson, s-a nascut in 2011. Mama acestuia, Jade Duell si Wilson, au avut o relatie in 2011, dar s-au despartit la scurt timp dupa nasterea lui.

Al doilea copil, Finn Lindqvist Wilson, s-a nascut in 2014, din relatia actorului cu fosta lui antrenoare personala, Caroline Lindqvist. Ea era casatorita cand a nascut.

Foto: Getty Images.