Micul print Archie, pe maini bune: Ellen DeGeneres l-a tinut in brate si l-a hranit pe baietelul lui Meghan Markle

1
De Maria Constantin
11 sept. 2019

Vedeta a povestit in emisiunea sa cum a decurs prima intalnire cu fiul Printului Harry si al ducesei Meghan.

Ellen DeGeneres se numara printre celebritatile care au avut privilegiul de a-l intalni pe Archie Mountbatten-Windsor, baietelul in varsta de patru luni al Ducesei de Sussex, Meghan Markle, si al Printului Harry. Iar experienta a fost incantatoare, a povestit ea.

Vedeta de televiziune a dezvaluit in emisiunea pe care o realizeaza ca l-a tinut in brate pe al saptelea mostenitor al tronului Marii Britanii si ca l-a si hranit: „A trebuit sa-l tin pe micul Archie, bebelusul”, a inceput ea. „L-am hranit pe Archie, l-am tinut in brate…”, a adaugat Ellen.

Din pacate, vedeta nu a prezentat nicio fotografie de la intalnirea din aceasta vara, dar si-a asigurat publicul ca micutul seamana leit cu tatal lui: „Are un cap perfect rotund, exact ca Harry, si are mai mult par decat aveam eu la varsta lui”, a detaliat Ellen DeGeneres.

View this post on Instagram

What did you do on your summer vacation? Well, while Ellen DeGeneres was on summer hiatus from her talk show, she apparently became besties with Prince Harry and Meghan Markle. "Here'’s a sentence I never thought I would say, but I spent the afternoon with Prince Harry and Meghan,” Ellen tells her audience in a promo for her show's next season before joking, "Just want to say it was an honor for them to meet me." She goes on to reveal about their 4-month-old son, "I fed Archie, I held Archie…He weighs 15 pounds, which is, the exchange rate, is 17 dollars here!” Ellen also divulged that Archie "looks like Harry–and he had more hair than I did at the time.” #ellendegeneres #meghanmarkle #princeharry #archieharrison

A post shared by HIT RADIO 104.7 (@hitradio104.7) on

Desi asemanarile bebelusului cu tatal sau nu sunt foarte evidente, toata lumea vrea sa vada daca el are parul roscat. O sursa a declarat anterior pentru People ca lui Archie au inceput sa-i apara fire de par roscate.

Micul print va putea fi vazut mai mult in urmatoarea perioada, cand va calatori cu parintii sai in sudul Africii. Acesta va fi primul turneu oficial in trei al familiei, noteaza Harper’s Bazaar.

DeGeneres a vorbit si despre Meghan Markle si Harry, spunand ca sunt „minunati” si ca formeaza „cel mai dragut cuplu”. Ea le-a luat apararea, subliniind ca uraste cand vede cat de mult sunt atacati de presa si de public.

„Nu-i corect. Sunt doi oameni cu picioarele pe pamant, oameni care au compasiune. Fac atatea lucruri bune pentru toata lumea”, a spus vedeta, adaugand ca va continua sa colaboreze cu ducii de Sussex pentru protejarea mediului.

Foto: Getty Images.