Rachel Bilson a declarat ca nu a avut orgasm in timpul sexului pana la varsta de 38 de ani

1
De Maria Constantin
20 mart. 2023

„Nu-i asa ca e o nebunie?”, a spus actrita. Da, chiar este!

Vedeta in varsta de 41 de ani a avut o discutie sincera despre sex cu actrita de stand-up comedy Whitney Cummings in podcast-ul pe care aceasta il realizeaza, „Broad Ideas with Rachel Bilson”. Cummings a explicat ca nu a avut orgasm cand a facut sex pana la 41 de ani, atunci cand a renuntat la masurile de contraceptie.

„O sa spun asta, e o nebunie ce am de zis: n-am avut un orgasm in timpul sexului pana cand n-am renuntat la pilule. N-am avut niciodata pana am facut 40 de ani”, a spus ea.

In replica, Bilson a marturisit ca si ea a patit la fel, dezvaluind ca nu a avut orgasm pana aproape de 40 de ani. „A fost la fel ca la tine. Nu mi s-a intamplat pana la vreo 38 de ani. Nu-i asa ca e nebunie?”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Newtifynews UK (@newtifynews)

Cand Cummings i-a spus ca orgasmul era posibil prin masturbare, Bilson a fost de acord, dar a precizat ca in timpul sexului cu un barbat nu ajungea niciodata in punctul culminant.

Nu este prima oara cand actrita vorbeste deschis despre sex, noteaza The Independent. Intr-un episod din serialul „The Unwind”, in iulie 2022, ea a dezvaluit ca si-a conturat ideile despre sex in timpul copilariei si a explicat de ce nu considera acest subiect unul tabu.

Cel mai surprinzator moment de la Globurile de Aur 2020: Bill Hader si Rachel Bilson si-au confirmat relatia

„Am crescut intr-un camin atat de deschis, iar asta m-a facut categoric mai deschisa catre astfel de lucruri. Am inteles ca scoti un copil prin vagin. Sunt lucruri prin care femeile trec si nu este ceva de genul ‘O, n-ar fi trebuit sa vorbim despre asta'”, a spus ea.

Rachel Bilson a glumit pe seama vietii sale sexuale cu fostii iubiti, inclusiv Bill Hader, de care s-a despartit in iunie 2020. In august anul trecut, ea a fost intrebata in podcast-ul sau ce ii lipseste cel mai mult de la fostul iubit. Iar actrita a raspuns direct: „Penisul lui mare.”

La o luna dupa ce a facut aceasta gluma, ea a vorbit despre cat de grea a fost acea despartire. Intr-un episod din septembrie al podcastului lui Alex Cooper, „Call Her Daddy”, Bilson a fost intrebata de ce a spus ca „despartirea a fost mai grea decat nasterea”. Vedeta a precizat ca a fost mai greu din cauza pandemiei: „A trebuit sa ma descurc cu asta. A trebuit sa ma descurc cu faptul ca eram singura si sa am grija de copil si de toate. Sa fiu izolata si sa nu pot avea contact cu nicio alta persoana, sa ma ajut singura.”

Bilson are un fiu, Briar, in varsta de opt ani, cu fostul logodnic, Hayden Christensen, cu care a avut o relatie timp de zece ani, intre 2007 si 2017.

Bilson a mai avut o relatie si cu Adam Brody, intre 2003 si 2006. Ea a spus in episodul din septembrie al podcastului sau ca are o relatie, dar nu a spus cu cine.

Foto: depositphotos.com