Selena Gomez, aparitie surprinzatoare pe TikTok: Vedeta si-a prezentat noua tunsoare bob

1
De Maria Constantin
24 oct. 2021

Selena Gomes si-a luat prin surprindere fanii cu noua ei tunsoare.

Cantareata si actrita americana a facut o schimbare de look inainte de finalul serialului „Only Murders in the Building”, produs de Hulu.

Vedeta in varsta de 29 de ani a anuntat pe TikTok ca va realiza marti o transmisiune live streaming pe aceasta platforma in care promitea ca va raspunde la intrebarile fanilor in timpul difuzarii ultimului episod al serialului. Selena nu si-a dezamagit admiratorii si a aparut cu o noua tunsoare, un bob drept, dupa ce in ultimele luni a optat pentru bucle lejere, relateaza People.

Selena cocheteaza cu blondul

„Arati foarte bine cu parul scurt, Selena”, i-a transmis cineva. Alt utilizator a comparat tunsoarea sa fresh cu cea pe care ea a adoptat-o in 2017 la Met Gala.

@selenagomezOnly Murders in the Building watch party 10/19 6:00pm PST!♬ original sound – Selena Gomez

Selena Gomez si-a vopsit parul blond platinat: Arata complet diferit!

In primavara, vedeta a facut senzatie pe Instagram dupa ce si-a vopsit parul in blond platinat pentru a-si promova linia de produse cosmetice Rare Beauty. „Look nou. Acum am nevoie de noul ruj Rare Beauty si de fard”, a scris Selena Gomez langa fotografia postata in aprilie, la trei ani dupa ce si-a vopsit parul blond.

„M-am intors, sunt blonda”

Conform trailerului show-ului culinar „Selena + Chef”, difuzat pe HBO Max, noul look al vedetei poate fi admirat pe indelete in sezonul 3, care va fi lansat pe 28 octombrie. „M-am intors, sunt blonda”, spune ea in promo.

Pe langa acest show si serialul „Only Murders in the Building”, in care mai joaca Steve Martin si Martin Short, Selena Gomez a colaborat recent cu Coldplay la un nou single, anunta People. La inceputul acestei luni, ea a difuzat un fragment din piesa „Let Somebody Go”, care va fi inclusa pe noul album al trupei britanice.

Foto: Instagram/@selenagomez