Wentworth Miller nu se intoarce in „Prison Break“: „Nu mai vreau sa joc personaje hetero“

1
De Maria Constantin
13 nov. 2020

Actorul britanic a scris pe Instagram ca intelege dezamagirea fanilor, dar nu are de gand sa mai apara in acest serial.

Singurul plan al lui Wentworth Miller in legatura cu „Prison Break” este sa nu mai joace in acest serial. Actorul in varsta de 48 de ani a vorbit despre un potential sezon sase, dezvaluind ca a renuntat „oficial” la rolul lui Michael Scofield pentru ca nu mai vrea sa interpreteze personaje heterosexuale.

Miller, care a anuntat in 2013 ca este gay, a precizat ca va sterge comentariile negative lasate pe pagina sa de Instagram, explicand ca nu vrea ca unii copii care vad postarea sa fie expusi abuzurilor. „Am iesit. Din PB (Prison Break, n.r.). Oficial”, a scris actorul. „Asadar, fara Michael. Daca erai fan al serialului, sperand la noi sezoane… iti inteleg dezamagirea. Imi pare rau. Daca te-ai enervat fiindca te indragostisei de un barbat hetero fictiv interpretat de un gay real… e problema ta”, a adaugat el.

O decizie sustinuta de colegi

Fostii colegi ai actorului i-au sustinut decizia. „A fost fain, amice”, i-a scris Dominic Purcell, cel care l-a jucat pe fratele lui Michael Scofield. „Ce tare a fost. Te sustin si iti inteleg pe deplin motivul. Ma bucur ca ai luat decizia asta pentru sanatatea si adevarul tau. Continua sa scrii… te iubesc, frate”, a adaugat Dominic.

Sarah Wayne Callies, care a interpretat-o pe Dr. Sara Tancredi, iubita lui Scofield, a scris luni pe Instagram: „Cu multumiri pentru toata munca pe care am facut-o impreuna si cu dragoste adanca, imi exprim sustinerea pentru aceasta alegere. Toti fanii trebuie sa stie: echipa din Prison Break este un grup prietenos. Suntem alaturi de prieteni si familii in comunitatea LGBTQ+ cu tot sprijinul pentru drepturile si munca lor artistica. Tot timpul. Mereu. Si daca e vreo problema pentru cineva, ca sa citez un om bun, este problema voastra.”

Urmeaza sezonul 6


„Prison Break” a fost difuzat anterior timp de patru sezoane de Fox, intre 2005 si 2009. Serialul a fost urmat de un film de televiziune intitulat „The Final Break”. In 2016, Fox a produs un al cincilea sezon, difuzat in urmatorul an, scrie People.

Serialul il are in centru pe Michael Scofield (Miller), care pune la cale un plan pentru a-si ajuta fratele mai mare, Lincoln Burrows (Purcell), sa evadeze din inchisoare dupa ce a fost condamnat la moarte pentru o crima pe care nu a comis-o.

Tot ce trebuie sa stii despre sezonul 3 din „You“: Cum evolueaza povestea de dragoste si ce personaje noi apar

In 2018, presedintele retelei Fox, Michael Thorn, a confirmat ca o noua continuare a serialului se afla in „fazele incipiente de dezvoltare”, conform TV Line. Gary Newman, CEO al Fox, a declarat atunci ca un potential al saselea sezon nu va avea o distributie complet noua. El a adaugat ca Paul Scheuring, creatorul serialului, lucreaza la un nou sezon. „Ni l-a prezentat. Dar e inca prea devreme. Nu am vazut inca niciun material scris”, a spus Newman.

In septembrie, Purcell a facut referire la noi episoade din „Prison Break” intr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram. „Zvonul numarul 1. Sunt batran. Da. Am 50 de ani… Zvonul numarul 2. Sunt chel. Nu, am destul par; oamenii imi cer sa-l rad. Zvonul numarul 3. Daca se va face Prison Break 6. Da… Zvonul numarul 4. Daca-mi plac oamenii? Nu. Nu la gramada. Sigur nu”.

Foto: PR.