Zayn Malik, acuzat ca a lovit-o pe mama iubitei sale, modelul Gigi Hadid

1
De Cristina Tudor
1 nov. 2021

Mama modelului Gigi Hadid, Yolanda, l-a acuzat pe iubitul fiicei sale, cantaretul britanic Zayn Malik, ca a lovit-o in timpul unei altercatii.

Potrivit TMZ, Yolanda sustine ca a fost lovita de Zayn in timpul unei altercatii care a avut loc saptamana trecuta. Mama supermodelului Gigi Hadid, care la randul sau este un fost model, a luat in considerare posibilitatea de a depune o plangere la politie impotriva ginerelui sau. Cantaretul britanic a respins acuzatiile, spunand ca doar si-au schimbat „cuvinte dure”.

Zayn si Gigi, care au avut o relatie presarata cu despatiri si impacari inca din anul 2015, au devenit parintii unei fetite pe nume Khai in luna septembrie 2020. In prezent, cei doi par sa fie iar despartiti, in urma scandalului in care cantaretul in varsta de 28 de ani este acuzat ca a lovit-o pe Yolanda.

Intr-o declaratie publicata joi, reprezentantii modelului in varsta de 26 de ani au declarat pentru E! News ca „Gigi se gandeste numai la binele lui Khai. Ea cere dreptul la intimitate in aceasta perioada”.

Zayn si Gigi nu mai formeaza un cuplu in prezent, potrivit unei surse citate de People.

„Acum nu sunt impreuna. Insa sunt amandoi parinti grozavi”, a declarat sursa.

„Sunt amandoi implicati in cresterea copilului. Evident, Yolanda este foarte protectoare cu Gigi. Isi doreste tot ce e mai bun pentru fiica si nepoata sa”, a mai spus sursa.

Malik a facut aluzii la despartirea de Gigi in declaratia publicata joi pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile aduse de Yolanda.

In declaratie, fostul membru One Direction a spus ca o „chestiune privata” care a fost facuta publica saboteaza „mediul sigur” in care el si Gigi o cresc pe fiica lor, spunand ca sunt co-parinti.

Zayn a sustinut ca incidentul nu a fost mai mult decat un schimb de „cuvinte dure”, care a avut loc „acum cateva saptamani”, in locuinta lui Gigi.

„Tensiunile dintre Yolanda si Zayn au aparut anul trecut, cand el a suspectat ca ea a fost cea care a facut publica vestea despre sarcina.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram – @gigihadid