brian tracy conferinta cluj mba

Vrei sa-ti atingi obiectivele personale si de business mai rapid si mai usor decat ti-ai imaginat vreodata?Brian Tracy este cel pe care trebuie sa-l asculti. El a fost consultat pentru peste 1.000 de companii si a avut peste 5000 de conferinte si seminarii pe tot teritoriul SUA, Canada si a altor 70 de tari din intreaga lume.

Brian Tracy va veni pe 4 octombrie la Cluj-Napoca, unde le da intalnire tuturor antreprenorilor romani. Brian Tracy nu este doar un speaker de succes, el este si autorul a peste 70 de carti care au fost traduse in zeci de limbi. El este cunoscut in întreaga lume pentru pasii importanti pe care i-a facut in raspandirea fenomenului de crestere personala si profesionala. Brian deja s-a familiarizat cu publicul roman si revine anul acesta pentru a prezenta ideile de baza ale unui MBA (n.r. master in administrarea afacerilor).

El insusi este un expert in administrarea afacerilor si un antreprenor de succes. A predat principii testate, in companii de renume mondial, precum: IBM, Ford, Suzuki, HP, Coca Cola, American Express, Ernst & Young si altele.

Brian Tracy a publicat in 2016 prima carte scrisa impreuna cu un roman

Dupa ce a calatorit in peste 80 de țări, unde a sustinut cursuri si conferinte, anul acesta a publicat prima carte scrisa impreuna cu un roman. “Drumul tau catre succes”, semnata de Brian Tracy si Lorand Soares Szasz este un ghid practic, care contine 12 pasi concreti pentru a avea succes pe plan personal si profesional.

Pana pe data de 22 septembrie toate biletele la conferinta sustinta de Brian Tracy la Cluj sunt reduse cu 15%. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe http://www.briantracyromania.ro.

Citeste si despre conferinta „Frumusete prin machiaj: Tips&Tricks pentru un look perfect”!

Foto: PR