Cele mai bune aplicatii de editare foto pe care sa le descarci pe mobil.

Cele mai bune aplicatii de editare foto – cum sa le alegi? In functie de nevoile pe care le ai pentru retelele de socializare, descarca aplicatia potrivita tie. Fie ca vrei selfie-uri, sa retusezi fotografii vechi sau sa scoti din cadru obiecte nedorite, ai de unde sa alegi!

Daca esti foarte prezenta pe retelele de socializare si vrei sa faci o impresie buna, probabil ca te intrebi care sunt cele mai bune aplicatii de editare foto. Sigur ca meritul like-urilor se imparte intre felul in care arati si activitatile pe care le faci, dar si calitatea fotografiilor conteaza enorm! Purewow.com a selectat cele mai bune aplicatii de editare foto. Analizeaza-ti optiunile si descarca-le pe telefon pe cele de care ai nevoie!

8 cele mai bune aplicatii de editare foto

Litely: daca vrei filtre noi

Daca pana acum foloseai doar Hudson si Rise de pe Insagram, vei fi placut surprinsa afland ca Litely e una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto, fiind creata de cel care a gandit cele mai multe filtre de pe Instagram. Poti sa alegi dintre 75 de filtre noi asa ca vei gasi, cu siguranta, ceva care sa ti se potrivesca!

A Color Story: pentru corectarea culorilor

A Color Story are filtre luminoase si care imbunatatesc culorile, astfel incat orice fotografie de-a ta care nu e destul de luminoasa poate sa capete un aer proaspat.

Afterlight: pentru o dichisire usoara

De cele mai multe ori, o fotografie are nevoie doar de o decupare rapida si putin contrast. Afterlight e considerata una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto pentru ca e usor de folosit, are 15 instrumente si poti modifica intensitatea luminii aproape fara efort, doar miscandu-ti degetul pe ecranul mobilului.

Snapseed: pentru experti in editare

Snapseed e o aplicatie de editare a fotografiilor dezvoltata de Google. Are peste 26 de instrumente diferite de editare si filtrare a fotografiilor. Cu ea, vei face o simpla fotografie sa para profi.

TouchRetouch: daca vrei sa inlaturi obiectele nedorite

Una dintre cele mai bune aplicatii de editare foto trebuie sa stie sa scoata din cadru obiecte nedorite. Si asta face TouchRetouch! Inlatura, blureaza sau sterge lucrurile pe care nu le vrei in poza!

Instagram: cea mai buna pentru impartasit imagini

Probabil ca stii prea bine Instagram, e poate cea mai buna aplicatie de editare foto pe care o poti folosi pentru a impartasi fotografii. Dai like-uri si comentezi la fotografiile prietenilor, dar poti folosi si Boomerang sau poti publica “24-hour stories”. Daca inca nu ai aplicatia, e cazul sa o descarci!

PhotoScan: pentru digitalizare

PhotoScan e aplicatia de scanare de la Google care iti permite sa incarci o fotografie veche, chiar si din 1989, si sa ii adaugi tot felul de efecte. Scanerul permite imbunatatirea calitatii fotografiei prin faptul ca indeparteaza luciul specific fotografiilor vechi.

Microsoft Selfie: cea mai buna pentru selfie-uri

Cand iti faci selfie-uri, folosesti camera frontal a smartphone-ului, care are mai putini megapixeli, iar asta inseamna o calitate mai slaba. Microsoft Selfie e o aplicatie desteapta, care iti ia in considerare varsta, sexul, culoarea pielii, lumina si alti factori, pentru a livra un selfie de mai buna calitate.

FOTO: Guliver

Citeste si: Retele de socializare si micile mari minciuni despre identitate.