Decoratiuni inedite pentru dormitor: transforma camera cu stil

Din cand in cand, e vital sa faci cateva schimbari in camera unde dormi. Stiu ca de cele mai multe ori redecorarea unei case sau chiar a unei singure camere poate fi o povara, dar daca iti concentrezi atentia spre rezultat, lucrurile se simplifica. Nu incerca neaparat sa inlocuiesti stilul personal cu unul in tendinte. Mergi pe instinct cu aceste decoratiuni inedite pentru dormitor.

Poti achizitiona obiecte noi, despre care crezi ca pot stiliza camera ta de odihna, sau poti face mici retusuri, apeland la decoratiuni inedite pentru dormitor. Un covor din impletituri sau un colaj de fotografii abstracte, aranjate deasupra patului, pot imbunatati peisajul in camera. Tine cont de sfaturile celor de la elledecor.com, ca sa faci din dormitor o oaza de liniste si relaxare!

Covor moale, ca sa-ti mangaie talpile

Diminetile sunt mai reci daca atunci cand te dai jos din pat, picioarele iau contact cu parchetul dur. Un covor pufos, care are o textura confortabila pentru talpi, face minuni pentru starea de bine.

Un loc unde sa stai, in afara de pat

Cauta un sezlong inedit, colorat diferit de tema dormitorului, pe care sa poti sta cand citesti o carte captivanta sau cand vrei sa iti pui gandurile in ordine.

O etajera cu obiecte dragi

Pune laolalta ceasul primit de la parinti, agenda in care iti notezi citate motivationale, pusculita haioasa primita cadou de la prieteni si multe alte cadouri simbolice si obiecte cu valoare sentimentala. Pe o etajera simpatica din lemn lacuit le poti gasi pe toate. Practic, iti faci coltul tau cu amintiri.

Noptiera desprinsa din alt peisaj

Mobila ta de dormitor, adica patul, dressingul si noptierele sunt din aceeasi colectie, nu? Iti propun un mic artificiu de imagine. Efectul este incantator la mobilier in stil minimalist. Ce ai de facut? Inlocuieste o noptiera din colectie cu una rustica, de exemplu, sau cu una futurista. Indiferent ce alegi, opteaza pentru un obiect de mobilier colorat cu bun-gust, pentru ca acesta va fi focusul din camera ta.

Decoratiuni inedite pentru dormitor – mizeaza pe accente dramatice

Chiar si cel mai luminat si vesel dormitor are nevoie de elemente mai inchise la culoare, ca sa-i dea un aspect sexy-glamour. Poti vopsi un perete mai inchis la culoare sau poti adauga perne decorative in tonuri ruginii ori ciocolatii. Pastreaza echilibrul coloristic! Prea multa drama strica!

Ca sa redecorezi, nu ai nevoie de buget nelimitat. Poti face schimbari de design interior cu buget zero.

Foto: freshdesignpedia.com