Mult asteptata prezentare de moda a brandului francez a avut loc ieri la Paris, in spatiul futurist din noua cladire a Fundatiei Louis Vuitton. Descopera ce tinute au purtat vedetele din front row si care au fost cele mai memorabile momente ale evenimentului!

prezentare de moda louis vuitton

Noua prezentare de moda LV

Iata cine a ocupat randul intai la noua prezentare de moda Louis Vuitton: Michelle Williams, Jennifer Connelly, Catherine Deneuve, Natalia Vodianova, Anna Wintour, Selena Gomez plus alte cateva dintre muzele si prietenele designerului Nicolas Ghesquiere, directorul de creatie LV.

Show-ul a avut loc in ultima zi a evenimentului Paris Fashion Week si a incheiat cu succes o luna dedicata sezonului de moda toamna-iarna 2015/2016.

Ti-am pregatit un mic review al viitoarelor trenduri fashion propuse de brandul LV: hainele de blana oversized albe, eyeliner-ul negru trasat pe pleoapa inferioara, accesoriile metalice, rochiile mini stralucitoare. Da, paietele sunt in top! Dar look-ul glam propus de Ghesquiere are un aer relaxat si sofisticat, tipic frantuzesc.

Foto: Michelle Williams, Nicolas Ghesquiere si Jennifer Connelly/ Louis Vuitton.