Mult asteptata prezentare de moda a brandului francez a avut loc ieri la Paris, in spatiul futurist din noua cladire a Fundatiei Louis Vuitton. Descopera ce tinute au purtat vedetele din front row si care au fost cele mai memorabile momente ale evenimentului!

Noua prezentare de moda LV

Iata cine a ocupat randul intai la noua prezentare de moda Louis Vuitton: Michelle Williams, Jennifer Connelly, Catherine Deneuve, Natalia Vodianova, Anna Wintour, Selena Gomez plus alte cateva dintre muzele si prietenele designerului Nicolas Ghesquiere, directorul de creatie LV.

Show-ul a avut loc in ultima zi a evenimentului Paris Fashion Week si a incheiat cu succes o luna dedicata sezonului de moda toamna-iarna 2015/2016.

Ti-am pregatit un mic review al viitoarelor trenduri fashion propuse de brandul LV: hainele de blana oversized albe, eyeliner-ul negru trasat pe pleoapa inferioara, accesoriile metalice, rochiile mini stralucitoare. Da, paietele sunt in top! Dar look-ul glam propus de Ghesquiere are un aer relaxat si sofisticat, tipic frantuzesc.

Foto: Michelle Williams, Nicolas Ghesquiere si Jennifer Connelly/ Louis Vuitton.