yoolander 2 este unul dintre filmele lunii februarie

Chiar daca suntem departe de sezonul blockbusterelor, luna care abia a inceput are multe surprize cinematografice pentru tine. Iata care sunt filmele lunii februarie, cele pe care abia asteptam sa le vedem!

5 de vazut dintre filmele lunii februarie

Concussion (5 februarie)

Will Smith joaca rolul unui medic nigerian care se lupta cu liga americana de fotbal in acest film inspirat de o poveste reala. Dr. Bennet Omalu afla ca din cauza loviturilor repetate la cap, fotbalistii americani ajung sa sufere traume. Care sunt interpretate apoi ca boli mintale. Reprezentantii ligii il intimideaza, il ameninta, dar doctorul nu renunta!

Zoolander no. 2 (12 februarie)

Ben Stiller ia din nou cu asalt lumea internationala a modei in continuarea faimoasei comedii. Stiller este cel mai tare model masculin, Derek Zoolander. Desi Derek a fost uitat de public, in curand el va fi chemat din nou pentru a salva lumea de maleficul Mugatu (Will Ferrell), care iese din inchisoare si vrea… razbunare. Din distributie fac parte Owen Wilson si Penelope Cruz.

Deadpool (12 februarie)

Nu este un supererou asa cum ai vazut in toate filmele de pana acum. Deadpool, interpretat de Ryan Reynolds, este constient ca apare intr-un film si se va uita in camera pentru a-ti povesti ce se intampla. In urma unui experiment militar, el primeste superputeri si este aproape invulnerabil, dar devine instabil psihic.

Hail, Caesar! (19 februarie)

Fratii Coen sunt doi cineasti de calitate rara: au succes si la critici, si la public. De această dată, ei propun o poveste despre Hollywoodul vechi, plin de strălucire, dar si de secrete. Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Josh Brolin si Channing Tatum fac parte din distributia acestui film!

Spotlight (26 februarie)

Unul dintre cei mai puternici candidati la Oscarurile de anul acesta, ajunge in sfarsit si in Romania! Rachel McAdams, Michael Keaton si Mark Ruffalo interpreteaza niste jurnalisti care publica o ancheta despre abuzurile unor preoti catolici in paginile ziarului Boston Globe.

Foto: outnow.ch

Vrei sa stii ce mai vine in cinematografe? Iata cateva filme din 2016 pe care le asteptam cu nerabdare!