dependenta de dulce gadget

Arata ca o cutie de depozitare normala, dar pe capacul lui este setat un timer si un sistem de inchidere care blocheaza pentru o perioada de timp lucrurile cu care-ti potolesti dependenta de dulce si nu numai! Pe noi ne-a cucerit gadgetul Kitchen Safe...

Desi crezi ca ai puterea sa-ti temperezi de una singura dependenta de dulce, social media, jocuri sau tigari, stiinta dovedeste contrariul. Vointa umana nu este intotdeauna de incredere si aici intervine gadgetul Kitchen Safe. E un fel de seif de bucatarie in care sa-ti blochezi toate lucrurile care dau adictie!

Utilizatorii pot inchide in cutia de depozitare toate bunatatile de care vor sa se lase si pot seta perioada de inchidere a lor chiar si pentru 10 zile. Cu alte cuvinte, caseta nu poate fi deschisa pana cand cronometrul ajunge la zero.

Dependenta de dulce si nu numai controlata cu Kitchen Safe

Tehnologia ar putea veni in intampinarea celor care incearca sa preia controlul asupra dietei lor. Poate te-ai hotarat sa consumi mai putin zahar timp de o saptamana, sau doar sa “feresti” niste briose de colega ta de apartament care e mai pofticioasa din fire.  Un astfel de instrument s-ar putea dovedi extrem de util daca incerci sa scapi de dependenta de dulce!

Se pot stoca si smartphone-uri daca incerci o dezintoxicare digitala

Cronometrul te va forta sa-ti distragi atentia de la dependenta de dulce facand o alta activitate. Cand o dorinta este de ordin psihologic – cauzata de sentimente, cum ar fi plictiseala, anxietatea sau oboseala – poti incerca sa citesti cateva pagini dintr-o carte, sa rezolvi un sudoku sau sa te uiti la un episod din serialul preferat ca sa uiti ca ai rontai un biscuite cu bucati de ciocolata.

Produsul poate fi folosit si pentru alte produse decat cele strict alimentare. Se pot stoca in el smartphone-uri (daca incerci o dezintoxicare digitala), tigari si chiar controlere de la jocuri video. Il gasesti pe thekitchensafe.com si costa 49 de dolari. Kitchen Safe este disponibil pe 5 nuante: alb, albastru, verde, rosu si roz, iar cutia de depozitare poate fi mata sau transparenta.

Foto: thekitchensafe.com