Jocuri pentru fashioniste

Provoaca-ti prietenele pasionate de moda la o competitie fashionable folosind drept instrument volumul Fashion Game Book! In paginile acestei carti vei gasi istoria modei din secolul XX prezentata intr-o maniera haioasa si usor de memorat.   

Daca vrei sa primesti un raspuns detaliat la intrebarea: “Cine a inventat haute couture-ul?” sau sa afli ce muze au avut designerii de-a lungul vremii, rezerva-ti un weekend pentru a toci din scoarta-n scoarta Fashion Game Book. Cartea cuprinde atat texte informative care vizeaza tendintele diverselor decade, designeri celebri, obiecte vestimentare statement, cat si o serie de intrebari sau quiz-uri menite sa-ti testeze cunostintele de moda. In completarea informatiei, vin fotografii fascinante care ilustreaza un secol de design.

Fashion Game Book are informatiile prezentate intr-o forma atractiva atat pentru incepatoare, cat si pentru avansate

Jocuri pentru fashioniste.

Paginile cartii sunt o delectare inclusiv pentru cunoscatoare deoarece, pe langa informatiile de baza, apar strecurate detalii surprinzatoare din culisele celei mai populare industrii. Fashion Game Book parcurge etape diferite, de la Paul Poiret la excentricul John Galliano si abordeaza diverse teme: de la piese de lenjerie, palarii, jeansi si rochii de mireasa pana la industria de haute couture sau moda strazii. Cartea iti ofera un pretext numai bun pentru a organiza un weekend alaturi de prietene in care sa va puneti la punct toate lacunele legate de un domeniu care ne pasioneaza pe marea majoritate: moda.

Autoarea volumului, Florence Muller, editor de moda al revistei pariziene Surface, este experta atat in istoria modei cat si in curentele contemporane, iar de-a lungul timpului a fost gazda a numeroase expozitii si evenimente de profil. In prezent, ea tine cursuri la Institutul Francez de Moda.

Fashion Game Book: A World History of 20th Century Fashion, cartea care iti pune la incercare cunostintele de moda, este disponibila pe site-ul shopbop.com la pretul de 45 de dolari.

Foto: shopbop.com

zp8497586rq