Afla care sunt acele filme de neratat in octombrie

Matt Damon, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Chastain si Tom Hardy vin pe marile ecrane in octombrie cu povesti fascinante, care au sanse si la Oscar! Iti facem o lista cu filme de neratat in octombrie!

Daca in timpul verii avem parte mai ales de explozii, supereroi si comedii usurele, cele sase filme de neratat in octombrie iti vor stimula imaginatia, te vor emotiona si te vor duce in lumi fantastice si spectaculoase. Toamna aceasta te adapostesti de vremea rea la cinema!

6 filme de neratat in octombrie

2 octombrie. The Martian. Matt Damon pleaca intr-o misiune pe Marte in acest film regizat de Ridley Scott, care a primit deja cronici extrem de bune. Astronautul Mark Watney ramane blocat pe Marte departe de naveta spatiala. Are provizii pentru putin peste o luna. Dar are un an si jumatate de asteptat. Cum reuseste sa supravietuiasca aflati din film! Bonus, Ridley Scott garanteaza ca tot ce intreprinde Mark este conform realitatii!

9 octombrie. Pan. Binecunoscuta poveste a lui Peter Pan este spusa din nou, de aceasta data cu Hugh Jackman, Garret Hedlund si Rooney Mara in rolurile principale. Regizor este Joe Wright, cel care ti-a adus pe ecrane povesti magice precum Pride and Prejudice cu Keira Knightley, Anna Karenina, Atonement si Hanna.

9 octombrie. The Walk. In 1974, Philippe Petit a mers pe sarma intre cele doua turnuri de la World Trade Center. In 2015, Joseph Gordon-Levitt il interpreteaza pe Petit si aduce pe marile ecrane succesul spectaculos al acestuia. Daca ai rau de inaltime, invinge-ti teama si mergi sa vezi filmul in IMAX!

16 octombrie. Crimson Peak. Jessica Chastain, Tom Hiddleston si Mia Wasikowska sunt o distributie de vis intr-un film de groaza opulent si cam sangeros. Daca iti place sa simti fiori pe sira spinarii, merita cu siguranta sa vezi filmul. Mai ales ca este regizat de Guillermo del Toro, un adevarat maestru in domeniu.

16 octombrie. Legend. Ia o doza dubla de Tom Hardy in Legend, o productie in care acesta interpreteaza doi frati gemeni. Reggie si Ronnie Kray sunt doi dintre cei mai notorii infractori si gangsteri din istoria Marii Britanii. Filmul este povestea regimului lor de teroare.

23 octombrie. Lumea e a mea. Esti pregatita pentru un film romanesc atipic? Mergi la Lumea a mea, debutul in regie al lui Nicolae Constantin Tanase. Filmul a avut succes in festivaluri si este povestea unei adolescente cu probleme din Constanta. Lumea e a mea are mai multe personaje feminine excelente, iar Tanase reuseste sa le inteleaga si sa le prezinte cu empatie. Iar interpreta rolului principal, Ana Maria Gurau, va fi o vedeta! Merita sa stai cu ochii pe ea!

Pana vor avea toate aceste filme premiera, iti recomandam 7 filme despre prietenia intre femei!