Creative EST prima editie

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru maine si poimaine atunci iti poti trece in agenda si Creative EST. Este un eveniment aflat la prima editie adresat industrilor creative romanesti si se desfasoara la hala de apretura din complexul Industria Bumbacului, pe Splaiul Unirii la numarul 160.

1200 de metri patrati dintr-o fosta hala de confectii textile se transforma weekendul acesta in cel mai mare targ dedicat industriilor creative romanesti. Sambata, 17 octombrie si duminica, 18 octombrie, incepand de la ora 12.00, la Creative EST poti descoperi zeci de standuri ale antreprenorilor romani din design, arta, muzica, tehnologie si gastronomie.

Cei interesati sa sustina creativitatea romaneasca vor putea cumpara produse unicat, made in Romania, la preturi de productie. Printre acestea se numara: obiecte de design vestimentar sau decorativ, accesorii de moda, lucrari ale artistilor contemporani, proiecte de tehnologie si inventica.

UNICAT Art Shop – Romanian Contemporary Art Delivered, este un business creat de Elvira Lupsa, bazat pe o platforma neconventionala de distributie a lucrarilor de arta contemporana. Cei prezenti in weekend la Industria Bumbacului vor putea achizitiona si admira numeroase lucrari ale tinerilor artisti romani.

Tot in weekend vizitatorii targului vor face cunostinta cu proiecte de fashion precum Madam Mitza, business care produce sosete fabricate exclusiv in Romania.

Nu vor lipsi din program experimentele care promoveaza noile tehnologii. Proiectul Augmented Space Agency aduce la Creative EST o instalatie multimedia de realitate augmentata. in cateva minute, cei curajosi vor putea calatori in viitor pentru a-si pune simturile la incercare.

Poti sa iei si pranzul sau cina la Creative EST. Ai de unde alege!

Atmosfera de la market-ul Creative EST va fi intretinuta de performance-uri muzicale realizate de Vynil, Rum Tapas & Wine dar si de experiente gastronomice artizanale. Printre bucatariile urbane care si-au anuntat prezenta se numara – Burger VAN – burgeri gourmet, Puka Tuka – mancare bio, Marin Sea Food – mancare marina pe plita, dar si Bacania ROD – mezeluri traditionale sau CAP Gurbanesti – suc din rosii romanesti.

Lista completa a expozantilor de la Market-ul Creative EST este disponibila pe www.creativeest.ro. Intrarea la targ este libera, iar targul este deschis sambata, de la 12.00 pm la 01.00 am si duminica de la 12.00 pm la 6.00 pm.

Foto: PR