Afis Untold Festival

Daca nu ti-ai facut planuri de mers la mare, dar nici nu-ti surade ideea unui weekend petrecut la Bucuresti atunci hai la Untold Festival la Cluj. Este unul dintre cele mai importate evenimente muzicale ale verii 2015 care-ti ofera sansa de a vedea artistii tai preferati care fac muzica electronica si nu numai!

Untold Festival este mai mult decat un amplu eveniment muzical. In cadrul lui ai sansa sa evadezi din spatiul obisnuit de vietii tale de zi cu zi intr-un taram de basm! 10 scene, peste 170 de artisti, tot felul de spatii interesante de recreere si cu siguranta nicio surpriza neplacuta din partea vremii cum a fost in cazul lui Electric Castle!

In perioada 30 iulie – 2 august ai sansa sa-i vezi live pe Avicii, Armin Van Buuren, Tom Odell, ATB, Fedde le Grand, Tinie Tempah, John Digweed, Gramatik, Patrice, Sasha, Dmitri Vegas & Like Mike si David Guetta. Iar acestia sunt doar cativa dintre cei care vor urca pe scenele amplasate la Cluj. Concertele vor fi completate de show-uri impresionante de lasere si lumini pe timpul noptii si activitati extrem de variate pe timpul zilei.

Ce poti sa mai faci la Untold Festival:

Cei care aleg sa-si petreaca ziua in Parcul Central, zona The Forrest, intre orele 12-23 pot descoperi traditii romanesti, pot experimenta ce inseamna parkour, tatuajele cu henna sau pictura cu apa, o instalatie de tiroliana plus multe alte activitati de relaxare si bună dispozitie.
Daca esti interesata de lumea modei hai in incinta Cladirii Casinoului, pentru a descoperi secretele din spatele celor mai cool produse, haine si accesorii pe care le poti si achizitiona. Tot aici fetele pot sa treaca prin mainile hair-stilisti prezenti pentru a obtine un look wow de festival.

Biletul pentru o zi la Untold Festival costa 129 de lei, iar abonamentul pentru 4 zile 289 de lei. Mai multe detalii pe untoldfestival.com!

Citeste si: “Haine la moda si lookuri extravagante pentru festivaluri”!

Foto: PR