Kate Middleton –  Ce facea in studentie, inainte de a deveni ducesa.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut o viata plina si inainte de a se casatori cu Printul William. A fost intotdeauna implicata si activa. Cand l-a cunoscut pe Will se intalnea cu un alt barbat.

Kate Middleton a devenit ducesa dupa ce s-a alaturat, in 2011, familiei regale a Marii Britanii. Dar si viata ei dinainte de a deveni ducesa de Cambridge a fascinanta. In 2001, a intrat la Universitatea Saint Andrews din regiunea Fife, Scotia, iar acest lucru i-a schimbat cursul vietii definitiv. In acea perioada l-a cunoscut pe Printul William, dar s-au mai petrecut si ale evenimente importante in viata ei atunci, noteaza Popsugar.com.

8 lucruri fascinante despre Kate Middleton inainte de a deveni ducesa

1 Planurile ei initiale erau sa mearga la Univesitatea din Edinburgh

Kate Middleton a fost acceptata initial, in 2000, la Universitatea din Edinburgh. Pana la urma a decis sa ia un an de pauza si sa mearga, in anul urmator, la Saint Andrews. Katie Nicholl, care a scrie mai multe carti despre familia regala si in special despre Kate si William, spune ca schimbarea de planuri a lui Kate a aparut dupa ce printul a fost acceptat la Saint Andrews.

2 A studiat in Italia

In anul de pauza, Kate Middleton a lucrat ca voluntar in Chile si a studiat la Institutul Britanic din Florenta, in Italia.

3 A fost (si inca este) foarte atletica

Inainte de a deveni ducesa, Kate a participat la cross-uri, a inotat si a jucat tenis si hochei. A ramas activa si pe durata facultatii si a facut parte din echipa de hochei a universitatii.

4 Kate si William au stat in acelasi campus studentesc

Cei doi s-au cunoscut cand locuiau in caminele studentesti St. Salvator’s Hall, cand inca erau boboci la facultate. Dupa ce s-au intalnit de cateva ori prin campus, au devenit prieteni si au inceput sa ia micul dejun impreuna si sa mearga amandoi la cursuri.

5 Kate se vedea cu altcineva cand l-a cunoscut pe William

La inceput, relatia lui William cu Kate a fost platonica. In primul semestru de la facultate, printul se intalnea cu o alta tanara, Carley Massy-Birch, iar Kate iesea cu un student mai mare, Rupert Finch.

6 Cum l-a cucerit pe William

Kate Middleton l-a cucerit pe William dupa ce a aparut pe podium intr-o lenjerie transparenta, la o defilare de moda organizata in scop caritabil. Printul ar fi incercat sa o sarute chiar la petrecerea de dupa show. Ducesa a negat acest lucru, mai ales ca ea inca se intalnea cu Rupert. Intamplarea a fost in cel de-al doilea semestru din anul intai de facultate.

7 Au impartit un apartament

In anul doi de facultate, cei doi au deveni colegi de apartament cand s-au mutat din campus. Acela a fost momentul in care a inceput idila lor, pentru ca Kate se despartise de Rupert.

8 Master in Istoria Artelor

In 2005, Kate Middleton a absolvit facultatea cu brio si a devenit, dupa casatoria cu William, prima mireasa regala cu o diploma de universitate. Daca va deveni regina, Kate va fi prima regina din Marea Britanie care a facut o facultate. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a studiat acasa.

FOTO: Guliver

Citeste si: Cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere in ultimii 10 ani.